Război total între Becali şi impresarul lui Latovlevici: "Îl las fără licenţă!"

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Agentul lui Iasmin Latovlevici, Florin Iacob, a ţinut să aducă lămuriri privitoare la transferul fundaşului stelist la Saint-Etienne, asta după ce a fost atacat dur de Becali zilele trecute.

"Au fost nişte aspecte înţelese altfel de oficialii Stelei. Lucrurile sunt 90% finalizate, francezii îl doresc foarte mult pe Latovlevici. A fost un scutcircuit între cele două cluburi. Probabil că săptămâna viitoare se vor rezolva lucrurile. Nu sunt eu acela din cauza căruia ar putea să cadă transferul. I-am explicat şi lui Gigi Becali cum stau lucrurile. Eu sunt singurul impresar al jucătorului, dar s-au mai interpus şi alţii în calea acestei mutări. Pregătirea o va începe cu Steaua", a declarat Florin Iacob la gsptv.

În replică, Gigi Becali l-a ameninţat pe Iacob că îl lasă fără licenţa de impresar.

"Florin Iacob spune numai minciuni. Vorbeşte frumos şi impresionant, numai că să vedem dacă o să mai aibă licenţă de impresar. Noi vom face o reclamaţie la FRF şi la UEFA şi aducem probe. Nu băgăm noi milioane de euro în fotbal ca să vină un găinar ca Florin Iacob să se bage în transferuri. Am probe în ceea ce îl priveşte, de măgăriile pe care le-a făcut el. El voia să ia bani cât clubul, putea să ia doar 50, 60 de mii de euro. El vrea să ia sute de mii de euro. Dar lasă că nu o să mai ia niciun ban acum şi o să rămână şi fără licenţă", a declarat Becali

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite