Steaua - Schalke, joi, ora 22.05 / Raul face cât toţi steliştii la un loc

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Raul (la minge) a înscris singurul gol al echipei sale în ultima etapă
Raul (la minge) a înscris singurul gol al echipei sale în ultima etapă

Atacantul are mai multe meciuri şi goluri în Europa decât primul „11“ al roş-albaştrilor. Patru stelişti vor avea misiunea de a-l păzi pe legendarul atacant, ajuns la 34 de ani.

Schalke sperie Steaua şi când pierde! Directorul sportiv al roş-albaştrilor, Narcis Răducan, i-a urmărit pe viu pe nemţi, duminică seară, în înfrângerea, 1-2, la Wolfsburg. „Spionul" a pregătit un raport detaliat, de şapte pagini, pe care i l-a predat, ieri, lui Levy. Acolo, un capitol important îi este dedicat lui Raul. Acesta a înscris singurul gol al echipei sale în ultima etapă. Raul are 145 de meciuri şi 71 de goluri în cupele europene. Prin comparaţie, primul „11" al Stelei adună 114 meciuri şi 6 goluri în Europa!

Ronny Levy are de gând să ia măsuri speciale pentru a limita, pe cât posibil, situaţiile în care Raul va ajunge în poziţii de finalizare. În primul rând, tehnicianul de 44 de ani intenţionează să-i folosească drept stoperi pe Geraldo şi Galamaz, ambii fotbalişti cu mare experienţă şi cu spirit de anticipaţie. Cei doi urmează să-l ia în primire, pe rând, pe celebrul adversar. Mai mult de-atât, „gladiatorul" Bourceanu va avea şi el un rol de stopare a acţiunilor ofensive ale şeptarului spaniol. Nu în ultimul rând, Levy îl va titulariza pe Tatu în banda dreaptă, tocmai pentru că, spre deosebire de Rusescu, folosit pe acest post în meciul de la Mediaş, brazilianul are o capacitate mult mai mare de efort, fiind în stare să ajute şi la faza de apărare.

Ce facem cu Huntelaar şi cu Farfan?

Totuşi, chiar şi în cazul fericit în care Raul va fi anihilat, bătăile de cap ale lui Levy nu se vor termina. El va fi nevoit să-i oprească şi pe ceilalţi „vitezişti" ai lui Schalke, Farfan şi Huntelaar, tot Bourceanu, ajutat de Brandan şi de Prepeliţă, urmând să îndeplinească rolul de „scuturi" pentru defensiva roş-albaştrilor.

A mai marcat contra Stelei

Raul nu este la primul meci împotriva roş-albaştrilor. Spaniolul a mai evoluat şi în „dubla" din Liga Campionilor, de acum cinci ani, când Realul a învins Steaua şi în tur, dar şi în retur (4-1, 1-0). La meciul de pe Ghencea, actualul atacant al lui Schalke a fost autorul golului secund al madrilenilor.

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite