Raul Crişan s-a înţeles cu Dinamo!

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Plecarea lui Dan Mureşan de la FC Silvania va fi urmată de o nouă pierdere importantă pentru gruparea de sub Măgură, şi tot din centrul liniei defensive! Chiar dacă părea o variantă mai greu de crezut, Raul Crişan a intrat în vederile celor de la Dinamo, care îl monitorizează în mare secret de vreo şase luni! Oficialii "câinilor roşii" s-au înţeles deja cu fotbalistul de la FC Silvania, astfel acesta ar urma să ajungă sub co

Contractul fotbalistului sub Măgură expiră la finele acestui sezon. Cum fundaşul intră în ultimele şase luni de contract, Dinamo ar vrea să beneficieze gratuit de serviciile sale, astfel că cele mai mari şanse sunt ca el să fie înregimentat doar din vară. În cazul în care l-ar dori încă din iarnă, gruparea din Ştefan cel Mare trebuie să se înţeleagă la preţ cu conducerea Silvaniei.

"Eu mă bucur pentru orice jucător de la Şimleu Silvaniei, care poate face pasul spre prima ligă. Interesul celor de la Dinamo pentru Raul Crişan nu face decât să confirme faptul că avem jucători de valoare în lot. Aşadar, nu ne opunem transferului şi îi aşteptăm pe cei de la Dinamo la negocieri" , a anunţat preşedintele Ioan Gurzău.

Fotbalistul declară că a ajuns la un acord cu Dinamo

Dacă se va concretiza transferul său la Dinamo, fotbalistul în vârstă de 22 de ani va deveni rival de moarte cu unul dintre cei mai buni prieteni ai săi, este vorba despre Florin Gardoş, care a început deja să se impună în linia defensivă a Stelei. Cei doi au fost colegi de clasă şi au învăţat abecedarul fotbalului împreună, la Satu Mare, sub comanda lui Dacian Nastai. Ambii au ajuns să evolueze în Liga a II-a până în vară, când Gardoş, a ajuns în Ghencea, iar Crişan a rămas sub Măgură. Din retur, ei s-ar putea reîntâlni în derby-ul de tradiţie al fotbalului românesc, potrivit prosport.

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite