Raul şi Deac au jucat într-un blat de pariuri

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Deac (stânga) a prins cinci minute alături de Huntelaar şi Raul în meciul câştigat de Schalke cu 3-0 în faţa lui Lyon
Deac (stânga) a prins cinci minute alături de Huntelaar şi Raul în meciul câştigat de Schalke cu 3-0 în faţa lui Lyon

Meciul Schalke 04 - Hapoel Tel Aviv, scor 3-1, disputat în octombrie 2010, în grupa B a Ligii Campionilor, se află în atenţia UEFA din cauza unui volum neobişnuit de mare de pariuri, a anunţat presa germană

Potrivit cotidianului Süddeutsche Zeitung, preluat de Mediafax, UEFA a fost alertată de volumul de pariuri venite din Asia în legătură cu acest meci. În total, s-ar fi pariat 12 milioane de euro pe o victorie a echipei Schalke 04 la o diferenţă de două goluri.

Presa germană scrie că un jucător brazilian, care între timp a plecat de la Hapoel, ar fi avut un rol în acest caz, el având legături la momentul respectiv atât cu lumea fotbalului cât şi cu aceea a pariurilor.

Tehnicianul echipei Schalke, Felix Magath, s-a declarat surprins de suspiciunile legate de meciul din LC. "Atunci când învingi pe Olympique Lyon, pe teren propriu, cu scorul de 3-0, nu mai este nimic extraordinar în a câştiga în faţa unei echipe israeliene, cu scorul de 3-1, fără să se discute despre manipulări", a spus Magath.

Sursa GSP

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite