Raul Ciupe: "Lui Şumudică îi place fotbalul ofensiv şi spectaculos"

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Marius Şumudică
Marius Şumudică

Fundaşul Raul Ciupe a declarat că FC Braşov este un nou început pentru el şi că îşi doreşte să obţină cât mai multe puncte cu noua sa echipă până la finalul turului.

"Mă simt excelent la Braşov, unde am fost primit foarte bine de colegi. Am debutat cu o victorie cu CS Mioveni, acum încercăm să obţinem cât mai multe puncte până la finalul turului. Eu nu sunt încă pus la punct cu pregătirea fizică, pentru că vin după o perioadă lungă în care nu am jucat, dar o să se rezolve aceste probleme în pauza din iarnă. Pentru mine este un nou început aici la Braşov. Marius Şumudică este un antrenor căruia îi place fotbalul ofensiv, spectaculos, iar acest lucru s-a văzut şi în meciul cu CS Mioveni. Mergem la Bucureşti să ne impunem jocul, iar la finalul meciului cu Steaua să putem ieşi de pe teren cu capul sus. Ne dorim foarte mult să jucăm bine şi să nu pierdem acest joc. Nu este problema nostră ce se întâmplă în această perioadă la Steaua, însă presiunea este pe umerii lor la acest meci", a explicat Ciupe.

FC Braşov întâlneşte, sâmbătă, de la ora 20.00, în deplasare, formaţia Steaua, într-o partidă contând pentru etapa a XV-a a Ligii I.

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite