Lucescu: "Raţ merită titlul de cel mai bun jucător român"

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Antrenorul lui Şahtior Doneţk spune că fundaşul naţionalei îşi merită titlul câştigat în acest an, şi anume acela de cel mai bun fotbalist român, înaintea lui Mutu şi Chivu. Il Luce crede că este timpul ca Raţ să meargă la o altă echipă, dar numai la una mare!

"Răzvan ia premii cu duiumul în acest an! Jucătorii cu adevărat maturi profesional ajung pe la 27-28 de ani! Sper să-i fi venit mintea la cap pentru că a acumulat mult pe parcursul anului. Merită să fie cel mai bun jucător român pentru că e greu să câsştigi un titlu european ca cel pe care l-am câştigat noi", a declarat Mircea Lucescu la Sport.ro.

Lucescu: "Raţ a fost ofertat de Lazio, dar m-am opus eu"

"Merită să fie numarul unu în România, ca jucător, pentru că a câştigat Cupa UEFA! Este un lucru extraordinar de greu de obţinut. A avut un randament constant, iar asta l-a impus. Ar fi momentul să facă pasul cel mare către un club important din Europa. Eu abia aştept să plece, dar nu-mi las jucătorii să plece decât la echipe mari. Sunt mulţumit de Răzvan Raţ. Singura ofertă pe care am avut-o pâna acum a fost cea de la Lazio, dar m-am opus deoarece consider că formaţia italiană mi se pare sub nivelul Şahtiorului", a mai spus Mircea Lucescu la Sport.ro

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite