Preţul unei zile de libertate. Ţine cu Rapidul, dar curăţă zăpada pentru Steaua

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Un deţinut în vârstă de 23 de ani, Marius Constantin Kolop, fan al Rapidului, participă alături de alţi 198 de deţinuţi la deszăpezirea bazei sportive de la Mogoşoaia, unde se vor antrena jucătorii Stelei.

Nu contează că am venit să curăţ zăpada pentru Steaua, ci pentru a câştiga zile. Nu contează, pentru că este o echipă românească şi îi ajutăm şi pe ei. Am mai fost şi anul trecut la Dinamo la deszăpezire. Totuşi e normal să fiu dezamăgit că nu merg să curăţ zăpada la Rapid. Mi-aş fi dorit să fie şi ei în primăvara europeană", a declarat Kolop, închis pentru tâlhărie şi care mai are de ispăşit un an şi cinci luni de închisoare. Acesta purta la gât un fular în culorile echipei Rapid.

Un alt deţinut, Daniel Iacob, închis pentru tâlhărie, a afirmat că este fan al Stelei, el purtând pe sub pulover şi un tricou roşu-albastru. „Trebuia să merg anul trecut la Dinamo, dar nu m-am trezit, dar pentru Steaua merg şi răcit", a spus el.

„În martie mă voi elibera“

Marian Gheorghe Tamaş, închis pentru trafic de arme şi viol, s-a plâns de frig, precizând că participă la deszăpezire pentru a câştiga zile zibere. „Mă cheamă ca pe rivalul de la Dinamo. În martie mă voi elibera. Am făcut şi sport, rugby, iar acum am ajuns în sistemul deschis fără pază. Stau alături de ceilalţi gardieni de la penitenciar şi fac pază. Am venit să lucrez pentru Steaua şi pentru a câştiga zile libere. Nu am şi eu o pereche de mănuşi pentru că mi-au îngheţat mâinile", a spus Tamaş, care la final a cerut o ţigară.

La baza sportivă de la Mogoşoaia, 199 de deţinuţi ai Penitenciarului Bucureşti Jilava cărau, vineri, zăpada de pe terenul 1. Stratul de zăpadă de pe suprafaţa de joc era de aproximativ 50 de centimetri.

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite