Rapidul se retrage din cursă pentru Andrade

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Dinu Gheorghe a declarat azi, într-o conferinţă de presă, că şansele ca J.P. Andrade să revină în Giuleşti sunt foarte mici pentru că Rapidul nu poate satisface pretenţiile financiare ale portughezului.

"Am avut o discuţie cu agentul lui Andrade, dar la acest moment Rapidul nu poate satisface pretenţiile jucătorului. Sunt şanse foarte mici pentru a-l înregimenta" a spus Dinu "Vamă".

Declaraţia preşedintelui giuleştean vine după ce patronul Rapidului, George Copos, afirmase despre Andrade că "este unul dintre cei mai buni străini care au evoluat vreodată în România, dar fanii Rapidului trebuie să facă chetă pentru a-l vedea din nou în Giuleşti"
În cursa pentru achiziţionarea lui Andrade se mai află Steaua şi unele echipe din Portugalia, însă fostul rapidist a amânat raspunsul la oferta din Ghencea, declarând recent că "le port un respect deosebit fanilor rapidişti şi ştiu ce-ar însemna pentru ei să mă vadă jucând la Steaua."

Joao Paulo Andrade este liber de contract după ce fosta sa formaţie, Le Mans, a retrogradat in liga a doua franceză la finele sezonului trecut. Lusitanul solicită cluburilor interesate de serviciile sale un salariu stagional de 450.000 de euro. Stoperul portughez a mai evoluat pentru Rapid în sezonul 2008-2009 al Ligii I, fiind imprumutat de FC Porto în contul transferului fundaşului dreapta Cristi Săpunaru pe "Dragao".



Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite