Rapidul merge fix ca un Cassio

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Giuleştenii au câştigat derby-ul cu CFR Cluj, 2-0, pe mâna atacantului brazilian, care n-a fost titular. În schimb, scaunul lui Mandorlini se clatină seriosCel mai probabil, antrenorul CFR-ului va fi demis azi. Iuliu Mureşan a lăsat asta de înţeles aseară, când a spus că orice antrenor este menţinut la o echipă doar de rezultate.

Răduţă a ieşit prima oară la rampă în minutul 20, după ce la câteva acţiuni ale lui Spadacio fusese doar spectator. Atacantul a tras direct în Stăncioiu din opt metri, după o pasă în adăncime a lui Bozovici. După doar cinci minute, acelaşi Răduţă a avut o altă oportunitate, dar ratarea i-a scos din minţi pe suporterii alb-vişinii, dar şi pe Şumudică. Exasperat de indolenţa jucătorului său, antrenorul a făcut o mişcare extrem de inspirată. L-a scos pe Răduţă şi l-a aruncat în luptă pe Cassio, omul despre care Dinu Gheorghe a spus că va marca cel puţin zece goluri în tur. Era minutul 34.
Lui Şumi nu i-a păsat că Răduţă plângea precum un copil după înlocuire, aşa cum nu i-a păsat nici atunci când i-a spus în faţă lui Iencsi, o legendă a Rapidului, că nu are nevoie de serviciile sale. Mutările „cinicului” tehnician, la pauză i-a dat o şansă şi lui Frunză, s-au dovedit a fi excelente. Fostul jucător al Unirii a produs panică pe partea stângă, iar Cassio a ridicat tribunele în aer în minutul 59, după o lovitură de cap de mare atacant. 1-0 pentru Rapid. Brazilianul a făcut turul stadionului, s-a dus să-l îmbrăţişeze pe bancă pe „protectorul“ său, i-a demonstrat lui Dinu „Vamă” că a făcut bine că n-a dat banii pe Moraes, iar ca drept răsplată, suporterii i-au strigat numele minute în şir.
În schimb, Sforzini, vârful CFR-ului cu care Mandorlini vrea să atace pe Bayern şi pe Roma, a cerşit doar faulturi la mijlocul terenului, iar atunci când a avut o oportunitate în careu a fost deposedat de Marius Constantin precum un debutant. Pe lângă faptul că au evoluat lamentabil, campionii au fost şi extrem de nervoşi. De altfel, ei au terminat meciul în nouă oameni, după eliminările lui Emanuel Kone şi a lui Bastos.
Este limpede că CFR trece printr-o perioadă neagră. Este doar pe locul 10 după şapte etape, iar viitorul lui Mandorlini la Cluj pare mai degrabă o utopie în acest moment.

Sport



Partenerii noștri

image
canal33.ro
Ultimele știri
Cele mai citite