Rapidul, din egal în egal

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Rapidiştii aveau nevoie de o victorie pentru a-şi asigura matematic un bilet pentru cupele europene, dar s-au ales cu un egal din disputa cu Pandurii!

 În faţa unei galerii alcătuite din femei şi copii, fotbaliştii lui Răzvan Lucescu au fost conduşi după jumătate de oră de joc. Giuleştenii au revenit în doar trei minute, prin Grigore şi Teixeira, şi au intrat cu avantaj la cabine. Lemnaru, marcator şi în prima repriză, a punctat pentru 2-2 şi a închis tabela. Este a treia remiză la rând pentru giuleşteni.

Contre între Copos şi jucători. Egalul de la Mediaş l-a făcut pe patronul Rapidului să le declare război elevilor lui Răzvan Lucescu. „Jucătorii n-au vrut să ia campionatul", a fost declaraţia lui Copos. Fotbaliştii au răspuns prin Dani Coman: „Noi am dat totul pe teren, dar asta nu a fost suficient. Trebuia să fim sprijiniţi de conducere".

Grigoraş, fără succes în Giuleşti. Antrenorul Pandurilor n-a reuşit să spargă gheaţa pe terenul Rapidului. Petre Grigoraş are un palmares negativ în disputele de pe Giuleşti. Fie că a fost antrenorul Farului, Oţelului, Iaşiului sau Pandurilor, Grig n-a reuşit niciodată să câştige pe terenul din Grant. În cele nouă partide, a remizat de trei ori şi a pierdut şase.

Fanii îl vor pe Şumudică. Suporterii rapidişti spun că nu vor plânge după Răzvan Lucescu, dacă tehnicianul va lua drumul Qatarului. Mai mult decât atât, suporterii „vişiniilor" l-au desemnat deja pe cel care, în viziunea lor, ar trebui să preia Rapidul din vară: Marius Şumudică.

Rapid 2
Vîtcă - Rui Duarte, Oros, Glauber, Ezequias - Grigore (Roman 82), Pavlovici, Teixeira - Deac, Pancu (Herea 64), Surdu (Grigorie 74). Antrenor: Răzvan Lucescu
Pandurii 2
Lazăr - Unguruşan, Viera, Rusu (Rada 60), Vlad - Pintilii, Dan Nistor (Batin 53), Voiculeţ - Grigoraş, Lemnaru, Maxim (Avramescu 90). Antrenor: Petre Grigoraş
Goluri: Grigore 40, Teixeira 43 / Lemnaru 33, 71
Stadionul „Giuleşti - Valentin Stănescu": 4.000
Arbitru: Cristi Balaj

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite