Rapidiştii, turişti la naţională

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Şumudică e supărat pentru că cei patru jucători giuleşteni de la lot n-au fost folosiţi şi nici nu i-a avut la pregătire pentru meciul cu CFR. Din cei patru rapidişti chemaţi la naţională, doar Ovidiu Herea a bifat 12 minute în cele două partide de calificare pentru Euro 2012, cu Albania şi Belarus.

Giuleştenii au de jucat una dintre cele mai dificile partide ale acestui sezon contra celor de la CFR Cluj (mâine, ora 20.30, Digi Sport), iar Marius Şumudică nu se poate baza pe cel mai în formă fotbalist al echipei sale, Ovidiu Herea, suspendat după cartonaşul roşu primit etapa trecută în partida cu Gaz Metan Mediaş.

Mai mult de atât, în ultimele două săptămâni, Şumi-gol nu i-a avut la dispoziţie la antrenamente şi la meciul cu Şahtior nici pe Roman, Marius Constantin şi Costin Lazăr, trei dintre titularii indiscutabili.

Aceştia au fost convocaţi la lot de Răzvan Lucescu, dar au stat mai mult în tribună în timpul meciurilor pe care echipa naţională le-a disputat cu Albania şi Belarus. Singurul care a evoluat în meciul cu Albania, Ovidiu Herea, a fost şi criticat dur de tatăl selecţionerului, pentru un fault inutil care a dus la marcarea golului albanezilor în partida de la Piatra Neamţ.

Junior Moraes, la un pas de Giuleşti

O veste bună pentru Şumudică ar putea veni însă de pe piaţa transferurilor. Junior Moraes, atacantul Gloriei Bistriţa, este foarte aproape de a semna cu formaţia alb-vişinie.

Antrenorul giuleştenilor îl doreşte cu insistenţă pe atacantul ardelenilor, iar Jean Pădureanu ar mai putea lăsa din preţul de un milion de euro, cerut iniţial pentru fotbalistul brazilian. Tatăl jucătorilor, care este şi impresarul lui, a sosit ieri în România pentru a încheia tratativele cu rapidiştii.

Rapidiştii la naţională

Ovidiu Herea - 12 minute cu Albania
Costin Lazăr - În tribună la ambele meciuri
Marius Constantin - rezervă în Belarus
Mihai Roman - În tribună la ambele meciuri

Sport



Partenerii noștri

image
canal33.ro
Ultimele știri
Cele mai citite