Rapidiştii, epuizaţi. Vezi cum îi revigorează Răzvan Lucescu

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Rapid a încheiat la partida cu Voinţa Sibiu o lună plină de jocuri din trei în trei zile, care i-au epuizat pe jucătorii lui Răzvan Lucescu. În perioada 2 septembrie - 2 octombrie, giuleştenii au disputat nu mai puţin de opt jocuri, patru în campionat, două în Liga Europa, unul în Cupa României, şi un amical, cu Bologna.

Acest lucru a dus, normal, la acumularea unei oboseli, dar aseară, Pancu şi compania au primit o veste bună de la Răzvan Lucescu. Toată lumea e liberă trei zile, iar reunirea după această minivacanţă fiind fixată pentru joi dimineaţa, la Pro Rapid.

Nu joacă niciun amical
Deşi majoritatea echipelor din Liga I şi-au propus să joace un amical în weekend, iar Steaua va merge chiar într-un minicantonament montan, conducerea Rapidului nici nu se mai gândeşte la vreun test care să-i ţină în priză în această pauză. „Avem destule meciuri în picioare, nu mai avem nevoie de altele, ci de odihnă. Ne vom pregăti doar la Pro Rapid în fiecare zi şi atât", a afirmat o persoană din staful echipei. Următorul meci oficial al Rapidului va avea loc pe 15 octombrie, în campionat, cu CS Mioveni.

Jocurile Rapidului în perioada 2 septembrie - 2 octombrie:
02 septembrie Bologna - Rapid 2-1 amical
10 septembrie Rapid - FC Braşov 1-1 Liga I
15 septembrie Hapoel - Rapid 0-1 Europa League
18 septembrie Dinamo - Rapid 0-0 Liga I
21 septembrie Rapid - Juventus B. 4-1 Cupa României
24 septembrie Rapid - CFR Cluj 1-1 Liga I
29 septembrie Rapid - PSV 1-3 Europa League
02 octombrie Voinţa - Rapid 0-1 Liga I

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite