Rapid şi-a luat fundaş uruguayan

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Diego Ciz
Diego Ciz

Nicolae Manea are mari probleme în apărare înaintea partidei de azi cu Unirea Urziceni.

Singurii fundaşi centrali disponibili sunt Iencsi (34 de ani) şi Fernandes (31 de ani). „Dacă se mai accidentează un stoper, chiar nu ştiu ce să mai fac", s-a plâns antrenorul rapidist. Între timp însă, în Giuleşti a sosit un fundaş, dar acesta evoluează în banda stângă, pe postul lui Bozovici.

Diego Ciz are 28 de ani, este urguayan şi a evoluat în ultimii trei ani în Paraguay, la Olimpia Asuncion. El a aterizat aseară în România, fiind aşteptat de directorul sportiv Renzo Rossi. "Ştiu că în România este un campionat puternic, nu am niciun fel de probleme de adaptare şi sper să ajut Rapidul", a afirmat Ciz la sosire.

„Venirea lui n-are nicio legătură cu ce i se întâmplă lui Săpunaru. L-am adus pentru postul de fundaş stânga", a punctat şi Rossi. Fotbalistul luat de la Porto nu are încă drept de joc pentru Rapid. „Aşteptăm o hârtie de la FIFA prin care să se certifice că are drept de joc", a precizat antrenorul Nicolae Manea.

Se umple stadionul

Altfel, dintre cele 10.000 de bilete şi abonamente puse la vânzare mai mult de jumătate s‑au achiziţionat deja pentru meciul de astăzi cu Unirea Urziceni. Este de aşteptat ca şi restul tichetelor să se vândă în cursul zilei. Un bilet la tribuna a II-a şi la peluză costă 20 de lei, la tribuna I 50 de lei, iar la oficială, 100 de lei.

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite