Rapid riscă să-şi piardă gratis trei vedete

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Lazăr, Spadacio şi Bozovici intră din iarnă în ultimele şase luni de contract şi pot semna cu alte echipe. Dinu Gheorghe şi Copos fac eforturi pentru a parafa noi contracte cu Spadacio, Bozovici şi Lazăr, numai că negocierile cu cei trei stagnează din cauza salariilor solicitate.

Trei oameni de bază pot spune adio Rapidului la final de sezon. Spadacio, Lazăr şi Bozovici devin liberi de contract, iar din iarnă îşi pot da deja acordul pentru alte formaţii.

Negocierile cu Lazăr şi Spadacio sunt delicate, în timp ce Bozovici e mult mai umil. Deşi nu are nicio ofertă până în acest moment din partea clubului, acesta anunţă că vrea să-şi încheie cariera de jucător în Grant! „Vreau să semnez pe cinci ani", spune fundaşul.

Spadacio vrea 300.000 de euro pe an

Spadacio este dispus să rămână în Giuleşti, dar totul depinde de salariul pe care va semna viitorul contract. Giuleştenii îi oferă 250.000 de euro, cu 30.000 mai puţin decât are în acest moment, în timp ce jucătorul solicită 300.000 de euro pe sezon!

În aceste condiţii e greu de crezut că George Copos va reuşi să-i satisfacă brazilianului pretenţiile financiare. Dacă Spadacio va pleca gratis, omul de afaceri din Grant ar urma să piardă 1,7 milioane de euro, sumă plătită pentru jucător în momentul în care l-a transferat de la Madeira.

Lazăr preferă un transfer afară

La Costin Lazăr, lucrurile sunt şi mai complicate. Căpitanul giuleştenilor nu are de gând să accepte prelungirea contractului, şi intenţioeanză să joace într-un campionat mai puternic. Jucătorul recunoaşte că până în acest moment nimeni de la Rapid nu i-a propus prelungirea contractului: „Nu m-a contactat nimeni din conducere".

Bozovici cere 170.000 de euro pe sezon

Vladmir Bozovici vrea şi el un salariu de 170.000 de euro, dar oficialii întârzie să-i pună în faţă un nou contract şi aşteaptă să vadă cum acesta va evolua în acest sezon, cunoscut fiind faptul că  muntenegreanul e un jucător cu grave probleme de
disciplină.

"Negociem cu cei trei. Toţi vor să rămână la Rapid. Bozovici şi-a dat deja acordul verbal, dar nu s-a semnat niciun contract."
Dinu Gheorghe
preşedinte Rapid

Cei trei fotbalişti la Rapid

Jucător    Suma de transfer    Salariu    Meciuri/Goluri

Bozovici    250.000    140.000    74 /2
Spadacio    1.700.000    280.000    73/19
Lazăr    300.000    180.000    117/12

* Salariile sunt exprimate în euro

Sport



Partenerii noștri

image
canal33.ro
Ultimele știri
Cele mai citite