Rapid prinde viteză

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Giuleştenii au bifat a doua victorie consecutivă în trei partide de verificare, învingând Austria Viena, echipă care s-a clasat pe locul 3 în ultimul sezon, scor 2-1. În timp ce colegii săi trag tare în cantonamentul din Austria, cel mai vechi component al lotului, Marius Constantin, face omletă, acasă, la Braşov!

După eşecul cu ucrainenii de la Karpaty Lvov (1-2) şi victoria în faţa campioanei Israelului, Maccabi Haifa (1-0), rapidiştii au reuşit un nou succes în cantonamentul de la Tirol, 2-1, cu Austria Viena. Deac a deschis scorul în prima repriză, pentru ca, introdus după pauză, Sburlea să puncteze pentru 2-0. Giuleştenii puteau învinge într-o manieră şi mai clară, dar Alexa a ratat incredibil, trimiţând în bară.

Pe final, pe fondul schimbărilor făcute de Lucescu jr, austriecii au redus din diferenţă în minutul 85, prin Barazite. Trupa lui Răzvan Lucescu se va întoarce, astăzi, în ţară, urmând să se pregătească cinci zile la ProRapid. Apoi, la data de 5 iulie, giuleştenii vor merge în Estonia, acolo unde vor participa la un turneu amical.

„Vamă" nu-l mai vrea pe Constantin

Fundaşul achiziţionat în 2004 plăteşte tribut şi acum conflictului pe care l-a avut cu fostul antrenor, Marius Şumudică. Marius Constantin (26 de ani) s-a luat la bătaie şi s-a înjurat cu Şumi, pe motiv că tehnicianul s-ar fi luat de soţia sa. Întreg cazul s-a lăsat cu amenzi uriaşe în Giuleşti, pentru toţi cei implicaţi în scandal, iar Marius Constantin a fost trimis la Rapid II. Plecarea lui Şumudică nu l-a salvat, chiar dacă jucătorul e printre preferaţii lui Lucescu jr. Preşedintele Dinu Gheorghe nu-l mai vrea pe Constantin. Tocmai de aceea, „Vamă" i-a dat o hârtie fundaşului că e transferabil pentru 800.000 de euro, dar, deocamdată, nu există nicio ofertă. „Constantin să stea la echipa a doua dacă nu se transferă. Noi i-am dat hârtie să-şi găsească alt club", a spus Dinu Gheorghe.

Lucescu jr are nevoie de un fundaş

Vehemenţa cu care „Vamă" se opune revenirii lui Marius Constantin la prima echipă este atât de puternică încât jucătorul n-a fost iertat nici în condiţiile în care Răzvan Lucescu mai are nevoie de un fundaş central! Astfel, în aceste zile, când colegii săi trag din greu în cantonamentul din Austria, Constantin are alte preocupări. „Ce să fac acum? Sunt tot în vacanţă. Uite, fac o omletă, că-mi place să gătesc. La data de 4 iulie, mă duc la echipa a doua, la reunire. Nu am nicio ofertă, nimic. Dacă e, să-mi caute ei, că eu nu vreau să plec de la Rapid!", ne-a spus stoperul.

Rapid               2
Coman - Creţu, Oros, Burcă, Ezequias - Apostol, Alexa, Grigorie - Surdu, Cassio, Deac. Au mai jucat: Straton - Marcos Antonio, Dăescu, Martin, Grigore, Roman, A. Ioniţă, Herea, Sburlea, Pancu.
Antrenor: Răzvan Lucescu
Goluri: Deac 13, Sburlea 57 / Barazite 85
Austria Viena  1
(locul 3 în prima ligă)
Partida s-a disputat la Zell am See  (Austria)

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite