Rapid nu mai câştigă la masa verde jocul cu Astra. Vezi cine e jucătorul care salvează ruşiunea prahovenilor!

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Fatai a reuşit deschiderea scorului (foto: fcastraploiesti.ro)
Fatai a reuşit deschiderea scorului (foto: fcastraploiesti.ro)

Rapid a câştigat cu 3-2 jocul cu Astra Ploieşti, dar după meci a explodat bomba: Intenţionat sau nu, Marius Şumudică a trimis şase jucători extracomunitari în acelaşi timp pe teren, iar giuleştenii vor câştiga până la urmă meciul cu 3-0 la masa verde. Schimbarea s-a schimbat din nou pentru că Kehinde Fatai este până la urmă comunitar.

Informaţia a fost dezvăluită de Valentin Alexandru, vicepreşedintele LPF, care a afirmat că la Rapid - Astra va rămâne până la urmă rezultatul de 3-2, înregistrat pe teren.

"Astra n-a încălcat regula cu jucătorii extracomunitari. Trebuie folosiţi maxim cinci jucători din afara UE, dar daca un jucator e crescut de club nu se mai considera jucător extracomunitar. Fatai a fost adus la 17 ani la Astra şi e considerat crescut la club. A fost adus de Ion Marin, care dacă îmi aduc bine aminte l-a şi înfiat pentru a putea să-l legitimeze" a declarat Vali Alexandru.

Astra i-a avut la un moment dat simultan pe teren pe Juunior Morais (Brazilian), Takayuki Seto (Jpaponia),Ousmane N'Doye (Senegal), Kehinde Fatai (Nigeria), Osvaldo Miranda (Argentina) şi William Amorim (Brazilia).

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite