Rapid n-a urcat Ceahlăul

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Ciprian Vasilache (stânga)
Ciprian Vasilache (stânga)

Remiza cu Ceahlăul a transformat Giuleştiul într-un butoi cu pulbere. Andone recunoaşte că Rapid nu mai are şanse la tilu, dar poate prinde un loc de Liga Europa, în timp ce fanii au declarat război jucătorilor. După ce s-au impus în Ghencea, scor 3-1, şi au scos un punct în Ştefan cel Mare, nemţenii i-au „înţepat“ şi pe giuleşteni.

Rapid a obţinut in extremis o remiză, scor 1-1, cu Ceahlăul iar suporterii fierb de furie. „Afară din Giuleşti" sau „Mai bine plecaţi toţi", au strigat ultraşii. Şi Ioan Andone a fost criticat de suporterii rapidişti, dar cel mai „şifonat" din duelul verbal cu fanii a ieşit căpitanul Costin Lazăr. Acesta s-a înjurat serios, la final de joc, cu susţinătorii alb-vişiniilor.

În schimb, patronul George Copos a luat apărarea echipei: „Dacă suporterii mai fluieră jucătorii, pe viitor vor fluiera firele de iarbă. Că nu o să mai vină nimeni la Rapid!". Afectat de remiză, Andone a înţeles reacţia spectatorilor.

Copos îl găseşte pe Nae Manea vinovat

„E greu după 1-1. Rapid e o echipă cu pretenţii şi e normal ca suporterii să aibă pretenţii. Au văzut echipe mari bătute în Giuleşti şi acum favoriţii lor nu câştigă cu Ceahlăul!", a spus antrenorul. „Fălcosul" s-a ferit totuşi să-şi critice fotbaliştii: „Nu pot acuza jucătorii că nu au vrut, dar atât au putut. Avem şanse reale la Europa League, dar trebuie să arătăm şi în teren lucrul ăsta".

Copos nu-l găseşte responsabil de remiză pe Andone, ci pe fostul antrenor, Nicolae Manea, despre care spune că nu a pregătit bine echipa în iarnă. „De ce am cheltuit în iarnă 100.000 de euro?! Îmi pun serioase întrebări în legătură cu pregătirea fizică a echipei", a tunat Copos. Când a venit vorba de Andone, Copos i-a găsit imediat scuze: „Acest rezultat e un accident. Nu-i reproşez nimic lui Andone. A făcut tot ce trebuie ca să luăm trei puncte. Nu poţi să faci minuni în cinci zile".

Marius Constantin a ajuns la spital

Lui Marius Constantin i s-a făcut rău şi a fost transportat ieri, de dimineaţă, la spital pentru investigaţii. Fundaşul a simţit dureri puternice în zona coastelor, iar oficialii se temeau ca acesta să nu aibă probleme cu inima. După analize amănunţite, Constantin a fost readus în cantonamentul de la ProRapid pentru a rămâne sub îndrumarea medicului de la club. „Marius are un junghi intercostal, nu a dormit înaintea meciului toată noaptea, a luat şi calmante. De aceea am hotărât să meargă la spital", a explicat Andone.

Telex

Autorul „Legii Bosman", avocatul Rapidului la TAS. George Copos anunţă că avocatul Jean Louis Dupont va reprezenta clubul giuleştean la Tribunalul de Arbitraj Sportiv (TAS) de la Lausanne, în „cazul Varga - Bălan". „El ne va reprezenta în proporţie de 90 la sută". Avocatul belgian e autorul „Legii Bosman".

Filipovici: „Am fost ghinionişti". Antrenorul Ceahlăului spune că nu a putut să facă minuni: „Când am preluat Ceahlăul era la retrogradare. Nu am ce să fac. Am fost ghinionişti cu Rapid".

Rapidiştii cred că au avut gol valabil. În minutul 26 giuleştenilor le-a fost anulat un gol al lui Adrian Iordache, pentru un henţ. „Eu, din ce am văzut, cred că trebuia să ne fie validat golul", a spus Ando.

Varga şi Ioniţă, doar spectatori! „Am de gând să dau LPF în judecată şi să cer daune", a spus Varga.

1-1

Rapid: Bornescu - Săpunaru, Fernandes, A. Iordache, Bozovici - Helder (Dobroiu 87), Lazăr, Grigorie, Cesinha - Herea (Matici 72) - I. Iordache (Răduţă 60). Antrenor: Ioan Andone.

Ceahlăul: Villadsen - Bărcăuan, Forminte, Viţelaru, Dumitraş (Dragomir 78) - Stevici, Bădescu (Achim 46), Cebotaru, Vasilache, Ambourouet (Jeremici 43) - Mulisa. Antrenor: Zoran Filipovici.

Goluri: Răduţă 90 / Cebotaru 76
Arbitru: Georgian Ionescu
Stadion „Giuleşti": 5.000

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite