Rapid e lider!

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Cuplul Daniel Niculae-Florin Bratu a făcut „pui" în Giuleşti. Ioniţă a scos un penalty, a obţinut lovitura liberă de la golul lui Spadacio şi a înscris pentru 3-1, iar Răduţă a închis tabela.

Adi Iencsi, cel care a depăşit de curând 200 de prezenţe în tricoul Rapidului, a deschis scorul în minutul 42, după un penalty scos de Ioniţă.

Pârvulescu a adus egalarea în minutul 60 după o torpilă de la 20 de metri, care l-a lăsat fără replică pe Bornescu. Vestea proastă pentru suporteri nu avea să fie neapărat golul primit de fostul oltean. La faza următoare, după o ciocnire cu Bud, goalkeeperul Rapidului s-a lovit la piciorul drept, fiind înlocuit.

Apoi, avea să iasă la rampă după mult timp Juliano Spadacio, cel care a transformat impecabil o lovitură liberă de la 20 de metri. Noua generaţie şi-a intrat în drepturi.

Ioniţă şi Răduţă, cu evoluţii la fel de armonioase precum rima pe care o formează numele lor, au marcat golurile care au arătat cine a fost şeful în Giuleşti. Iar Nae Manea a găsit timp pentru a introduce şi un debutant, pe Tene, care a lovit transversala în finalul partidei ce a aparţinut „copiilor" Giuleştiului.

4-1

Rapid: Bornescu (67 Marinescu) - Păun, Iencsi, M. Constantin, Bozovici - C. Lazăr, Matici (65 Răduţă) - Grigorie, Spadacio, Buga (78 A. Tene) - Ioniţă.
Antrenor: Nicolae Manea

Gaz Metan: Buchta - Nohai (82 Sabou), Hoban, Fl. Lazăr, Buzean - R. Zaharia, Al Munteanu, Cr. Todea, Pârvulescu - Dudiţă (46 Cigan), Bud. Antrenor: Cristi Pustai

Goluri: Iencsi 43 (pen.), Spadacio 70, Ioniţă 84, Răduţă 90+1 / Pârvulescu 61

Stadion Valentin Stănescu: 4000

Arbitru: Marius Avram

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite