Rapid are interzis în Giuleşti! Unde vor juca giuleştenii?

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Stadionul Giuleşti poartă numele fostului mare antrenor  Foto: Adevărul
Stadionul Giuleşti poartă numele fostului mare antrenor Foto: Adevărul

Rapid a revenit pe Giuleşti la meciul cu CFR, dar contractul semnat între CS Rapid şi FC Rapid n-a fost respectat de patronul George Copos.

. Înţelegerea între cele două părţi prevedea ca cei de la clubul de fotbal să achite cu 48 de ore înainte de startul jocului cu CFR chiria de 1.000 de euro şi 3.000 de lei pentru utilităţi, iar în maximum cinci zile după partidă şi tranşa de 20.000 de euro din datorie. Dacă primele două sume au fost plătite conform contractului pentru că altfel n-ar fi fost lăsaţi să intre pe stadion cu CFR, odată meciul disputat, Georege Copos a uitat de cei 20.000 de euro.

„Trebuia ca FC Rapid să achite tranşa de datorie în maximum cinci zile după meciul cu CFR, dar azi s-au făcut deja 10 zile şi tot n-am primit banii. Nu ştiu ce gând au. Poate că asta nu e o prioritate a lor, dar dacă nu achită până la următorul meci, nu mai semnăm un contract şi pentru meciul cu CS Mioveni şi au din nou interzis în Giuleşti", a afirmat Vali Ionescu Caciureac, preşedintele CS Rapid.

Este de aşteptat totuşi ca rapidiştii să plătească cei 20.000 de euro chiar în buza meciului cu CS Mioveni şi această întârziere să se datoreze faptului că giuleştenii nu sunt presaţi de timp având în vedere că Liga I este întreruptă pentru jocurile naţionalei.

120.000 de euro mai are FC Rapid de achitat către CS Rapid pentru a stinge toate datoriile

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite