Rapid a renunţat la Pena pentru 6.000 de euro!

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Marcatorul singurului gol al partidei dintre Oţelul şi Rapid, Marius Pena, a reuşit să-şi ia revanşa în faţa echipei care a renunţat prea uşor la serviciile sale.

Mai precis, atacantul de 26 de ani a jucat timp de un an pentru Rapid II în liga secundă, în returul sezonului 2004-2005 şi prima jumătate a campionatului următor. Dinu Gheorghe, cel care se afla şi atunci la conducerea formaţiei din Grant, a considerat că fotbalistul n-are niciun viitor în Giuleşti, motiv pentru care l-a cedat, în ianuarie 2006, la CSM Râmnicu Vâlcea, în schimbul a doar 6.000 de euro!

Oţelul l-a luat  de la Chiajna

Tranzacţia s-a realizat cu ajutorul lui Benone Lazăr, fostul patron al celor de la Internaţional Curtea de Argeş, care la vremea respectivă era un apropiat al grupării vâlcene. Din Zăvoi, Pena a ajuns la Concordia Chiajna, de unde a fost cumpărat de Marius Stan în schimbul a 70.000 de euro, după ce marcase 17 goluri în 31 de meciuri, în decursul sezonului 2007-2008. 

„Sunt fericit că am marcat în poarta Rapidului, dar nu cred că este doar meritul meu, ci al întregii echipe. Antrenorul nostru, Dorinel Munteanu, va decide dacă merit să fac parte din echipa de bază de-acum înainte. Punctele pe care le-am obţinut sunt extrem de preţioase, dar trebuie să rămânem cu picioarele pe pământ, pentru că titlul e departe de a fi jucat. Nu ne gândim încă la Liga Campionilor. Timişoara şi Vasluiul sunt principalele noastre contracandidate la titlu", a declarat Pena după întâlnirea de sâmbătă.

Tatăl lui Pena a fost campion cu Steaua

Marius Pena este băiatul fostului atacant Gheorghe Pena, cel care a câştigat campionatul cu Steaua la finele sezonului 1988-1989. Pena a mai trecut şi pe la Dinamo, Raba Györ, Csepel Budapesta, Honvéd Budapesta, Fulgerul Bragadiru şi Juventus Bucureşti, de unde s-a retras la 39 de ani, în 2003, când fiul său debuta în Liga I, în tricoul lui FC Naţional. „Tata a fost un model pentru mine şi mă tachinează mereu când nu joc bine", a mărturisit Marius Pena.

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite