Rapid a plecat în Antalya! Răzvan Lucescu: "În amicale văd dacă băieţii mă ascultă! Mai am nevoie de un portar"

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Rapid a plecat în această dimineaţă în Antalya via Istanbul pentru primul cantonament al iernii. La plecare, antrenorul Răzvan Lucescu a vorbit despre planurile sale şi despre ce achiziţii mai are nevoie Rapid pentru a lua titlul.

"Eu consider că meciurile din perioada de pregătire sunt antrenamentele cele mai complexe și pot să constat dacă se respecta ceea ce lucrăm la antrenamente, dacă jucătorii mă ascultă.

Este o presiune pozitivă, care există permanent la noi, antrenamentele au mai multă seriozitate, se lucrează cu ambiție, este o competiție. Pavlovici trebuie să se integreze repede într-un grup care ştie ce vrea. Mai avem nevoie de un portar care să-i facă o concurenţă bună lui Dani Coman, alături de Drăghia ", a declarat antrenorul Răzvan Lucescu înaintea îmbarcării spre Antalya.

Milos Pavlovici, jucătorul transferat de la FC Vaslui, a plecat și el cu giuleștenii în Turcia.

"Sunt bucuros că am oportunitatea să semnez cu Rapid. Înseamnă un pas înainte 100%, înseamnă o responsabilitate mai mare și am multe motive să arăt calitățile mele. Abia aștept să joc pentru echipa mare", a spus mijlocașul sârb în vârstă de 28 de ani.

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite