Rapid a luat prim-planul în cursa pentru Coman

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Telenovela Dani Coman se pare că va lua sfârşit. Goal­keeper-ul este dorit insistent atât în Giuleşti, cât şi în „Ştefan cel Mare" şi va semna azi cu echipa care îi va oferi mai mulţi bani.

 „Robocop" negociază la sânge pentru fiecare eurocent în plus, mai ales că acest contract va fi, foarte probabil, ultimul din cariera sa. Deşi a discutat atât cu Dinu Gheorghe, cât şi cu Nicolae Badea, fostul portar al naţionalei a aşteptat să se joace şi derby-ul de aseară pentru a le oferi un răspuns celor doi.

Motivul? Dacă le-ar fi zis „da" rapidiştilor, ar fi pus o presiune imensă pe Mircea Bornescu înainte de partida cu „câinii". Pe de altă parte, dacă ar fi acceptat propunerea roş-albilor, şi-ar fi pus pe cap suporterii giuleşteni, care l-ar fi putut înjura chiar aseară, în „Groapă".

Dinamo îi dă 150.000 de euro, Rapid - 200.000

Bornescu a primit asigurări înainte de derby, din partea lui Şumudică şi a lui George Copos, că Dani Coman nu-i va lua locul în primul „11", însă Dinu Gheorghe are ultimul cuvânt la această tranzacţie. Dinamo îi oferă portarului în vârstă de 31 de ani un contract pe patru sezoane şi un salariu anual de 150.000 de euro. „Robocop" va avea şi prime duble după fiecare victorie a „câinilor".

Principala opţiune a piteşteanului rămâne însă Rapid. Goalkeeperul s-a înţeles cu Dinu Gheorghe, fiind gata să semneze un contract pe trei sezoane. Salariul său va fi de 200.000 de euro, iar dacă va accepta să se întoarcă în Giuleşti va lua şi o primă de instalare de 100.000 de euro.

A plecat de la Rapid din cauza lui Zotta şi Taher

Deşi era unul dintre cei mai iubiţi jucători ai echipei, Dani Coman a părăsit Giuleştiul în 2008, după ce a fost ţinut un tur întreg rezervă de Peseiro şi s-a certat, în mai multe rânduri, cu Zotta şi Taher. Fotbalistul declara pe atunci că oficialii clubului îl amânau de pe o zi pe alta cu prelungirea contractului. Taher l-a contrazis şi a dezvăluit că i-a pus pe masă un salariu anual de 300.000 de euro, dar goalkeeper-ul a refuzat. Coman a fost trimis chiar şi la echipa a doua după ce a avut un diferend cu fostul preşedinte Zotta. După două luni în care nu a primit niciun ban, „Robocop" a devenit liber de contract, apoi a semnat cu FC Braşov pentru a se alătura lui Dinu Gheorghe şi Răzvan Lucescu.

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite