Rapid a închis antrenamentul de ruşine!

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Neplătiţi de aproape trei luni, străinii lui Şumudică nu s-au prezentat la reunire! Pentru că la primul antrenament au fost doar 13 jucători, oficialii au închis accesul presei! Şumudică a anunţat că el nu a dat liber niciunui jucător, în timp ce Dinu Gheorghe i-a scuzat pe străini, spunând că nu au găsit bilete de avion să revină în ţară.

La Rapid sărăcia i-a scos din sărite pe străini. „Adevărul" a anunţat în exclusivitate problemele de la club în urmă cu o săptămână şi faptul că străinii sunt gata să boicoteze reunirea sau să depună memorii dacă nu-şi primesc salariile restante de aproape trei luni. Zis şi făcut. Pentru că la reunirea giuleştenilor, programată ieri, nu s-au prezentat decât români! Varianta oficială a fost următoarea:

„Străinii nu au venit la antrenamente pentru că nu au fost probleme cu biletele!". Dar adevărul este altul. Spadacio&Co au vrut să tragă astfel un semnal de alarmă conducerii, după ce salariile nu le-au intrat în cont de sărbători.

Şumudică a rămas şi el îngrijorat după primul antrenament. În condiţiile în care anunţase că la reunire toţi jucătorii trebuie să fie prezenţi: „Eu nu am învoit pe nimeni". Preşedintele Dinu Gheorghe are însă altă variantă: „Străinii vor veni toţi în cursul săptămânii, când îşi vor rezolva probleme cu biletele. Acesta e motivul pentru care nu au venit la reunire".

Totuşi, Rapid a avut un singur jucător învoit. Este vorba de Mihai Roman, care pe 8 ianuarie a avut nunta la Suceava, iar ieri nu s-a mai prezentat la antrenament. De teamă să nu devină ţinta ironiilor în Liga 1, giuleştenii au luat şi o măsură incredibilă: au închis presei primul antrenament al anului, tocmai pentru a nu fi surprinse imagini cu doar jumătate din lot!

Nu depun memorii pentru că au salarii grase!

Deşi pot pleca liniştiţi de la Rapid, străinii nici nu se gândesc să depună memorii. Motivul? Aceştia au salarii destul de mari, pe care nu le vor primi de la alte echipe în cazul în care vor deveni liberi.

Spadacio, Ricardo Fernandes sau Cesinha se pot lăuda cu câştiguri eorme la Rapid, primul încasând anual 280.000 de euro! Dinu Gheorghe le-a promis jucătorilor că până la sfârşitul săptămânii problemele cu banii se vor rezolva. „Ne vor intra banii din drepturile TV şi vom achita tot", le-a transmis Dinu Gheorghe.

"Au întârziat străinii, cred că au fost probleme cu biletele. Până miercuri vor fi toţi jucătorii prezenţi la echipă."
Dinu Gheorghe
preşedinte Rapid

image
Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite