Cazul "Varga şi Bălan" a fost trimis la Comisia de Litigii

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Varga si Balan vor reveni la Sportul
Varga si Balan vor reveni la Sportul

Situaţie incredibilă. Giuleştenii pot pierde cu 3-0 meciul cu Timişoara. Marian Iancu a contestat dreptul de joc al jucătorilor Tibi Bălan şi Dacian Varga şi are şanse mari să aibă câştig de cauză!

LPF şi-a declinat competenţa în cazul "Varga şi Bălan" şi  nu va lua nicio decizie până în momentul în care Comisia de Litigii nu se va pronunţa. Informaţia a fost confirmată şi de Vasile Şiman, finanţatorul Sportului Studenţesc: "Să ia LPF-ul decizia, să o anunţe oficial şi apoi vorbim. N-a pierdut nimeni nimic. Va fi cea mai ruşinoasă decizie din istoria omenirii! Comisia aceea din LPF nu are competenţa să judece astfel de cauze. Liga vrea să ajute Timişoara pentru că au nişte relaţii mai speciale cu acest club. Conform surselor mele, comisia nu a luat nicio decizie şi şi-au declinat competenţa de a judeca acest caz.", a spus Şiman la gsptv.

George Copos, a declarat, că în cazul în care Comisia de Disciplină a LPF va decide că Rapid va pierde meciul, atunci va trimite echipa în Liga a IV-a.

"Dacă se va lua această decizie, prima echipă a Rapidului va merge în Liga a IV-a. Mergem cu toţii în Liga a IV-a", a răspuns Copos.

Comisia de Disciplină a LPF a analizat contestaţia depusă de FC Timişoara privind legitimarea jucătorilor Tiberiu Bălan şi Dacian Varga de către Rapid, după împrumutul lor de la Sportul Studenţesc.

Preşedintele FC Timişoara, Marian Iancu, a prezentat, marţi, actele oficiale de la LPF în care se arată că jucătorii Dacian Varga şi Tiberiu Bălan nu aveau drept de joc pentru Rapid în partida cu echipa bănăţeană, astfel că rapidiştii pot pierde la masa verde întâlnirea de vineri.

Rapid Bucureşti a învins, vineri, pe teren propriu, cu scorul de 1-0 (1-0), formaţia FC Timişoara, în primul meci al etapei a XX-a a Ligii I. La Rapid au jucat Dacian Varga şi Tiberiu Bălan, jucători ce au fost împrumutaţi până la finalul sezonului de la Sportul Studenţesc, transferul acestora fiind anunţat în cursul zilei de marţi, 2 martie.

"Mă bucur, meritam să fim pe primul loc. Doar ghinionul a făcut să pierdem acel meci. E ceva normal! Dacă nu contestam eu, săreau alţii şi puteau să piardă mai multe meciuri cu 3-0. Eram dator Timişoarei să acţionez în interesele clubului pe care îl reprezint", a declarat Iancu la gsptv.

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite