Rapid, victorie chinuită

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Elevilor lui Andone le-a pierit cheful de fotbal! Mai ales că meciul cu Pandurii a rămas fără miză de Liga Europa pentru vişinii, după ce Dinamo a trecut de Unirea Alba Iulia. De partea cealaltă, gorjenii au venit în Giuleşti la mica ciupeală, în stilul „autobaza".

Oaspeţii s-au mulţumit cu puţin, iar în aceste condiţii, în prima repriză, nu s-a tras nici măcar un şut pe spaţiul porţii lui Bornescu!

Văzând apatia Pandurilor, Ioan Andone a încercat să joace ofensiv, cu tripleta Spadacio - Răduţă - Ioniţă în atac. Degeaba însă! Toţi trei s-au gândit mai mult la vacanţă. Singurele ocazii notabile au purtat semnătura lui Herea şi Fernandes. Prea puţin pentru giuleşteni, care au şi avut ghinion după pauză. Iencsi nu a reuşit să reia din trei metri în poarta rămasă goală, după ce Mingote a respins aiurea un balon.

Apoi, Răduţă a trimis ca la antrenament un balon exact în braţele goalkeeper-ului gorjenilor. În criză de idei, Lazăr, Spadacio şi Matici au încercat şutul de la distanţă, însă elevii lui Cîrţu au rezistat. În minutul 85 însă, un fundaş a salvat Rapidul! Săpunaru s-a plictisit să mai stea în apărare, s-a aventurat în careul advers, de unde a reluat cu capul o centrare a lui Ilie Iordache.

1-0

Rapid: Bornescu - Săpunaru (Helder 90), Iencsi, Fernandes, Bozovici - Matici, Lazăr, Herea (I. Iordache 64) - Răduţă, Ioniţă, Spadacio (Grigorie 89). Antrenor: Ioan Andone

Pandurii: Mingote - Popete, Martinovici, Murgan, Grecu - Hidişan (Păcurar 70), Ad. Rusu, D. Orac, Tremonti (Nalaţi 54) - Vranjes (Kamara 89), Stronmajer. Antrenor: Sorin Cîrţu

Gol: Săpunaru 85
Stadion „Valentin Stănescu": 2.000
Arbitru: Teodor Crăciunescu

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite