Rapid, trădată de apărarea fragilă

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Giuleştenii au pierdut ambele meciuri din debutul celor două cantonamente din Austria. Ieri, cu Dinamo Moscova, Coman şi colegii săi din defensivă au comis-o. Rapid a cedat în faţa ocupantei locului trei în prima ligă din Rusia. Alexa şi compania au fost învinşi după patru meciuri consecutive fără înfrângere, scor 0-1.

Răzvan Lucescu a început amicalul cu Dinamo Moscova fără căpitanul Marcos Antonio în defensivă, dar cu Iulian Apostol pe post de servant pentru cei trei atacanţi. Meciul a fost unul anost, fără ocazii mari de poartă. Chiar şi golul moscoviţilor a venit după o greşeală a lui Coman, care a respins în faţă un şut al unui adversar. Spre satisfacţia lui Lucescu jr, cei doi fundaşi laterali, Creţu şi Bozovici, s-au urcat deseori în atac. În schimb, cuplul de stoperi, Burcă-Oros, nu s-a ridicat la nivelul cerut de Răzvan. Fundaşii centrali au gafat în unele momente, nu s-au sincronizat în anumite faze simple. Lipsa titularului de drept din apărare, Marcos Antonio, s-a simţit, iar atunci când brazilianul a intrat pe teren, la începutul reprizei secunde, defensiva a devenit mai sigură.

În linia de mijloc, singurul care s-a integrat perfect în angrenajul echipei este Dan Alexa, jucător care şi-a arătat clasa şi în faţa celor de la Dinamo Moscova. Jocul dintr-o singură atingere le-a creat unele dificultăţi lui Apostol şi Herea, iar Cassio s-a zbătut de unul singur, fără a avea vreo ocazie de gol. Deac şi-a regăsit pofta de joc şi a impresionat din nou prin travaliu. Din păcate, de foarte multe ori a fost ineficient şi a avut momente „moarte" pe parcursul meciului. Următorul amical al giuleştenilor va fi, joi, de la ora 21.30, împotriva scoţienilor de la Dunfermline.

Amicalele Rapidului din vară

1-2 cu Karpati Lvov (locul 12 în prima ligă din Ucraina)
1-0 cu Maccabi Haifa (campioana Israelului)
2-1 cu Austria Viena (locul trei în prima ligă din Austria)
2-0 cu Wisla Cracovia (campioana Poloniei)
2-1 cu Genk (campioana Belgiei)
0-1 cu Dinamo Moscova (locul 3 în prima ligă din Rusia)
Bilanţ: 6 meciuri, 4 victorii, 2 înfrângeri

Rapid: Coman - Creţu, Burcă, Oros , Bozovici - I. Apostol, Alexa, Herea - Roman, Cassio, Deac.
Au mai jucat: Straton, M. Antonio, Şt. Grigorie, Pancu, Sburlea, Grigore, Ezequias, Ioniţă.
Antrenor: Răzvan Lucescu
Dinamo Moscova (locul 3 în prima ligă din Rusia)
Partida s-a jucat în Austria.

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite