Rada: "Absenţa galeriei noastre este o pierdere mare"

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Antrenorul echipei Rapid, Marian Rada, a declarat că absenţa galeriei la meciul cu Steaua, programat miercuri, este o pierdere pentru formaţia giuleşteană.

"Am înţeles că suporterii noştri nu vor primi bilete din partea organizatorilor. Nu înţeleg această decizie, dar un lucru este clar, absenţa galeriei noastre este o pierdere pentru Rapid. Altfel se motivează jucătorii în teren când îi ştiu pe suporteri în tribună. E normal, pentru că suporterii au susţinut echipa în orice situaţie şi avem nevoie de ei cu atât mai mult la un astfel de meci", a spus Rada.

Tehnicianul susţine că partida cu Steaua de miercuri nu este decisivă pentru obţinerea unui loc care să asigure participarea în Liga Europa. "Sperăm să câştigăm meciul cu Steaua pentru că este foarte important pentru îndeplinirea obiectivului. Nu este însă decisiv pentru calificarea în Liga Europa. După această partidă mai sunt trei etape în care se pot întâmpla multe. Dar noi ne dorim totuşi să câştigăm. După meciul de la Turnu Severin s-a spus că Rapidul a jucat prost, dar m-am uitat şi eu la înregistrarea meciului şi nu a fost chiar aşa. Băieţii au jucat pentru a obţine punctele şi asta au realizat. Noi însă ne dorim să creştem, iar calitatea jocului nostru sper să fie mâine la un nivel care să ne permită să ne impunem", a afirmat antrenorul rapidist.

Marian Rada a menţionat că Steaua şi Rapid se cunosc prea bine pentru a se surprinde într-un meci direct. "Nu se poate vorbi de surprize la un astfel de meci. Rapid şi Steaua se cunosc bine una pe cealaltă, la fel şi noi, antrenorii. Într-un astfel de meci contează şi dăruirea din teren a jucătorilor. Sper ca băieţii să înţeleagă importanţa partidei şi să ne facă tuturor o bucurie la final", a mai spus Rada.

Antrenorul a explicat că portarul Mircea Bornescu şi mijlocaşul Carlos Cesinha nu vor face parte din lot pentru partida cu Steaua. "Bornescu şi Cesinha nu sunt excluşi din lot. N-ar fi niciun motiv pentru o astfel de decizie. Pur şi simplu eu am decis ca la meciul cu Steaua rezervă să fie Straton, deoarece după meciul cu CFR Cluj, câştigat cu el în poartă, băiatul nu a mai fost inclus în lot. Aşa că am decis să fac o rotaţie, să stea Straton la acest meci pe bancă şi Bornescu la următorul. Iar motivul absenţei lui Cesinha din lot este legat de o accidentare. El are o pubalgie şi nu avea rost să îl ţinem dacă nu îl putem folosi", a precizat Marian Rada.

Echipa Rapid întâlneşte, miercuri, de la ora 20.30, în deplasare, formaţia Steaua, într-o partidă contând pentru etapa a XXXI-a a Ligii I.

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite