Rapid, sponsor de 250.000 de euro

0
Publicat:
Ultima actualizare:

După un tur de campionat în care nu au avut sponsor, rapidiştii au încheiat un contract de colaborare  cu firma de pariuri sportive Unibet.

Compania scandinavă le va oferi giuleştenilor până la sfârşitul sezonului aproximativ 250.000 de euro. „Cu Unibet ne vom ajuta reciproc. Banii vor veni pe parcurs, pentru că urmărim o colaborare pe mai multe sezoane", a explicat preşedintele Consiliului de Administraţie al giuleştenilor, Ioan Taban.

Unibet mai sponsorizează şi alte echipe de fotbal, cum ar fi Valencia (Spania) sau Ferencváros Budapesta (Ungaria).

Înţelegerea poate fi îmbunătăţită, dacă la sfârşitul campionatului echipa pregătită de Nae Manea va evolua într-o competiţie europeană. În acest caz, Unibet va investi în Rapid sezonul viitor peste 500.000 de euro.

Giuleştenii au avut anul trecut contracte sporadice cu mai mulţi sponsori. Holsten s-a restras destul de rapid, după doar şase luni, în timp ce contractul de colaborare cu Arsis a durat doar câteva etape, firma de telefonie mobilă preferând să le plătească rapidiştilor publicitate pentru fiecare etapă.

Unibet nu e prima firmă de pariuri sportive care s-a îndreptat către fotbal. Gamebookers a încheiat un parteneriat cu LPF, iar sponsorul Stelei este Sportingbet.

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite