Rapid, spectacol de şapte stele

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Giuleştenii au umilit aseară nou-promovata Victoria Brăneşti, scor 7-1. Elevii lui Şumudică au înscris de 12 ori în ultimele două partide din Cupă şi campionat! Ultima victorie a Rapidului la şase goluri diferenţă a fost în martie 2002, 6-0 cu UMT.

Rapid capătă farmecul vieţii! Giuleştenii s-au impus şi aseară într-o manieră categorică şi par favoriţi la titlu.

Elevii lui Şumudică au început meciul în forţă. Pasele din prima, şuturile spectaculoase şi driblingurile au făcut deliciul publicului. După câteva ratări ale lui Sburlea şi Spadacio, brazilianul Cassio a fost cel care a deschis scorul.

Fotbalistul cu nume de  ceas s-a dus direct spre tribuna oficială pentru a-i arăta încă o dată lui Copos că merită cei 400.000 de euro care s-au plătit pentru transferul său. La faza imediat următoare, Cesinha a majorat scorul la 2-0 printr-o lovitură de cap.

Pleacă „Vamă"?

Şi-a intrat apoi în rol Bozovici. Fundaşul din Muntenegru s-a accidentat în minutul 38 al meciului şi a cerut imediat schimbare. În timp ce acesta se afla încă pe teren şi înjura Steaua împreună cu galeria, Simion puncta pentru Brăneşti. A fost singurul moment în care oaspeţii s-au văzut pe teren, iar Rapid a dat semne de slabiciune. În a doua repriză, giuleştenii au plecat iar ca din tun!

Cassio a majorat diferenţa, iar Roman şi-a adus aminte de meciul mare pe care l-a făcut în Franţa, cu naţionala. După o cursă impecabilă pe dreapta, mijlocaşul a dus scorul la 4-1. Spadacio „a scos" un penalty, transformat de Marius Constantin, iar Frunză a spart şi el gheaţa în Giuleşti.

Pe final, căpitanul Lazăr a dus scorul la 7-1. Totuşi, victoria a fost umbrită de scandalul care a ieşit la iveală la final. Rapidiştii sunt la un pas de a-şi pierde preşedintele, Dinu Gheorghe ameninţând cu demisia după un conflict cu George Copos.

Rapid 7

Bornescu - Duarte (Glauber 50), M. Antonio, M. Constantin, Bozovici (Ezequias 38)- Roman, Lazăr, Spadacio, Cesinha - Sburlea (Frunză 46), Cassio. Antrenor: Marius Şumudică

Victoria Brăneşti 1

Stoicescu - Străuţ, Sg. Bar, Marincău, Nicola (Isac 46) - Nicoară (Negru 69), D. Popa, Olariu, B. Oprea - Avram, V. Simion (C. Prodan 58). Antrenor: Ilie Stan

Goluri: Cassio 25, 59, Cesinha 29, Roman 62,  M. Constantin 65 (pen.), Frunză 67, Lazar 89 / Simion 39

Stadion „Giuleşti": 5.000

Arbitru: Cristian Balaj

Sport



Partenerii noștri

image
canal33.ro
Ultimele știri
Cele mai citite