Rapid, de râsul lumii: „Trebuia să le dăm şapte“

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Alexe a transformat penalty-ul şi a adus victoria „câinilor“
Alexe a transformat penalty-ul şi a adus victoria „câinilor“

Rapid a ajuns de râsul rivalilor după ce a fost învinsă în derby-ul cu Dinamo şi a ajuns la al doilea meci pierdut în patru zile

Dinamo – Rapid, scor 2-1, i-a scos pe „câini“ din criză şi a făcut ca dezastrul să ia proporţii în Giuleşti. Pancu şi compania au ajuns într-o situaţie de neimaginat înainte de startul sezonului. Rapid e abia pe locul 8 după 12 runde, la 11 puncte de liderul Steaua şi la trei „lungimi“ de poziţia a patra, ultima care duce în cupele europene. În plus, jocul echipei nu merge, iar Copos e în căutarea unui antrenor după ce l-a demis pe Ioan Ovidiu Sabău.

Sare peste rană

Haosul care domneşte la Rapid i-a uimit până şi pe rivalii tradiţionali ai giuleştenilor. După victoria de luni seară, Cornel Dinu a făcut o analiză dură a derby-ului. „Dinamo a bătut, însă n-a jucat mai bine decât vineri, când am pierdut cu Bistriţa. Probabil, a contat faptul că am avut în faţă cea mai slabă echipă a Rapidului din ultimii 15 ani. Îmi pare rău că noi n-am speculat mai bine erorile din jocul lor. La un moment dat, Rapidul avea un singur mijlocaş central în faţa lui Matei, Munteanu şi Boubacar, iar noi ne apăram, în loc să mergem peste ei. Dacă nu s-ar fi retras în defensivă, Dinamo ar fi câştigat derby-ul cu 7-1“, a declarat administratorul delegat al roş-albilor.

Borcea: „N-a fost derby“

La meciul de pe „Arena Naţională“ a asistat şi fostul acţionar al „câinilor“, Cristi Borcea. Acesta a fost şocat de cât de jos a ajuns Rapidul. „Meciul ăsta nici n-a fost derby la cât de slab au jucat ei. Mi s-a părut că a fost cea mai slabă echipă a Rapidului din ultimii 15 ani“, a afirmat Borcea.

Dragomir se ia de Rada

Ajuns pe banca giuleştenilor după plecarea lui Ioan Ovidiu Sabău, Marian Rada a fost arătat cu degetul de Dumitru Dragomir. „Rada va fi schimbat. El e un rapidist pur-sânge, însă e un bun secund. Atât. Nici Bergodi nu mi se pare o soluţie potrivită. La primul meci pierdut, o să fie luat cu fulgi, cu tot. La Rapid, dacă nu e placul galeriei, antrenorul nu va avea linişte“, a declarat şeful Ligii. Acesta crede că problemele giuleştenilor nu se vor rezolva prea curând. „Rapid n-are echipă, e blazată. Cei de acolo trebuie să mai aducă doi, trei fotbalişti şi să dea drumul la vreo şapte, opt“, a concluzionat Dragomir.

Ceea ce se întâmplă la Rapid e incredibil. Am înțeles că acolo sunt salarii de cinci milioane de euro pe an, o sumă imensă, care nu justifică investițiile făcute.

Cornel Dinu administrator delegat Dinamo

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite