UPDATE Din cauza ceţii dense, rapidiştii au aterizat la Bacău

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Programul echpei alcătuit de antrenorul Şumudică va suferi modificări
Programul echpei alcătuit de antrenorul Şumudică va suferi modificări

Avionul cu care echipa Rapid  urma să plece la Iaşi, pentru meciul cu Vaslui, nu a putut decola la timp din cauza ceţii din oraşul de destinaţie.

Aeronava trebuia să decoleze la ora 11.35, dar va avea întârziere urmând să plece după ridicarea ceţii de la Iaşi.

Din fericire giuleştenii au două zile până la meciul cu FC Vaslui, din etapa a 18-a a Ligii I, care urmează să se dispute duminică, de la ora 20.30.

UPDATE Avionul cu carerapidiştii au plecat spre Iaşi a aterizat la Bacău

Avionul cu care lotul formaţiei FC Rapid a plecat spre Iaşi, în vederea partidei cu FC Vaslui, nu a putut ateriza la destinaţie din cauza ceţii, motiv pentru care acesta a ajuns în cele din urmă pe aeroportul din Bacău.
Conform ofiţerul de presă al clubului, Cristian Costache, lotul echipei Rapid a plecat de la Bacău cu un autocar spre Vaslui. Din delegaţia grupării rapidiste nu a făcut parte antrenorul Marius Şumudică.

Cursa Tarom Ro 703 nu a putut decola la ora programată, 11.35, de pe Aeroportul Henri Coandă din Bucureşti din cauza ceţii din Iaşi. Cu toate acestea, s-a luat decizia ca avionul să decoleze, cu o întârziere de aprovimativ 45 de minute, pentru ca în final aernoava să aterizeze pe aeroportul din Bacău.

Partida FC Vaslui-Rapid se va disputa duminică, de la ora 20.30.


Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite