Rapid a pierdut la masa verde meciul cu Timişoara

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Verdict final. Rapid-Poli Timişoara 0-3. Varga şi Bălan nu mai pot evolua pentru formaţia lui Andone în acest sezon. Membrii Comisiei de Recurs au decis astăzi să respingă apelul Rapidului în cazul "Varga-Bălan".

Comisia de Disciplină a LPF a decis, pe 9 aprilie, ca echipa Rapid să piardă, cu scorul de 0-3, meciul cu FC Timişoara, considerând că jucătorii rapidişti Dacian Varga şi Tiberiu Bălan nu aveau drept de joc în partida disputată la 5 martie şi încheiată cu victoria rapidiştilor cu scorul de 1-0. Chiar dacă George Copos a făcut apel către comisiile LPF pentru ca meciul să fie rejucat, câştig de cauză a avut gruparea de pe Bega.

Varga: "Joc şi în Liga a patra"
Mijlocaşul Dacian Varga şi-a pierdut speranţa că va mai putea prinde vreunul din ultimele 6 meciuri ale Rapidului rămase de disputat în acest sezon al Ligii I şi este decis să joace pentru Rapid III. "Nu-mi mai fac nici o iluzie că voi mai juca în acest sezon, mi-am pierdut încrederea. Nu ştiu Tibi Bălan, dar eu m-am resemnat cu gîndul că voi face tuşa pînă la vară. Sunt dispus să joc şi în Liga a patra, doar ca să am meciuri în picioare", a spus fotbalistul.

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite