Rapid, pe Mureş în jos

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Căpitanul Juliano Spadacio a fost unul din liderii Rapidului în ultimii doi ani
Căpitanul Juliano Spadacio a fost unul din liderii Rapidului în ultimii doi ani

Giuleştenii au pierdut şi ieri cu 0-1, rezultat care confirmă declanşarea crizei la echipă. Spadacio şi compania n-au mai simţit gustul victoriei, în nicio competiţie, de 20 de zile. Rapid a irosit şansa de a se apropia de Oţelul şi de Timişoara, echipele aflate pe primele poziţii ale clasamentului, care au călcat strâmb în această rundă.

La Rapid linişte nu e niciodată. Din echipa momentului, giuleştenii au ajuns deziluzia momentului, cu patru meciuri consecutive fără victorie, dintre care trei în campionat, şi unul în Cupă, cu Steaua.

Furios după sincopele din ultima perioadă, Şumudică a schimbat masiv primul "11" la Târgu-Mureş, dar degeabă! Oameni ca Frunză, Sburlea, Răduţă şi Costa nu numai că n-au reuşit să "resusciteze" Rapidul, dar chiar au pus umărul la adâncirea crizei. Bucureştenii au evoluat palid, au greşit foarte multe baloane, şi s-au văzut conduşi încă din minutul cinci! Fostul giuleştean, Vasilache, a centrat pentru Sosa, nemarcat în careu, iar fundaşul a deschis scorul cu o lovitură de cap. Rapidiştii au replicat imediat prin Sburlea, dar Şteţca "a scos" cu greu din vinclu. Răduţă, cel care a primit de la Şumi o şansă de a demonstra că nu e de umplutură în lot, a ratat cea mai mare ocazie a primei reprize, cu o lovitură de cap din şase metri.

Sburlea, bară pe final

După pauză, giuleştenilor le-a mai venit cheful de fotbal, dar au rămas la fel de imprecişi în faţa porţii. Finalul de joc a găsit Târgu-Mureş în corzi, dar Rapid nu a avut puterea să obţină măcar un punct. Sburlea a ratat ocazia meciului şi a trimis în bară exact în ultimul minut de joc! Noul eşec aduce nori negri în Giuleşti şi anunţă o iarnă a schimbărilor. Şumudică nu va sta liniştit pe bancă pe final de tur, iar pe mai mulţi jucători primăvara nu-i va mai găsi în Giuleşti. 

FCM Târgu-Mureş  1

Şteţca - Cr. Pop, Cordoş, Bălău, Topici - Vasilache, Sosa, Stere (Fl. Stângă 66), Issa Ba - Tîrnăvean (D. Roman 40), Astafei (Donadoni 83). Antrenor: Ioan Ovidiu Sabău

Rapid  0

Bornescu - Rui Duarte, M. Antonio, M. Constantin (Glauber 33), Bozovici (Ezequias 52) - Spadacio, N. Grigore, C. Costa, Frunză - Răduţă (Cassio 61), Sburlea. Antrenor: Marius Şumudică
Gol: Sosa 5
Stadion „Transil“: 6.000
Arbitru: Ovidiu Haţegan

“ Mi-a fost frică de acest meci, pentru că îmi lipseau şase jucători. Am bătut şi pentru că ei au evoluat mai prost. ”
Ioan Ovidiu Sabău antrenor FCM Tg. Mureş

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite