„Rapid, o pată neagră din carieră“

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Varga (stânga) şi Bălan
Varga (stânga) şi Bălan

Mijlocaşii „studenţilor“, Dacian Varga şi Tibi Bălan, joacă azi împotriva echipei care i-a ţinut pe tuşă mai bine de patru luni. Varga şi Bălan au fost nevoiţi să joace în eşaloanele inferioare un retur întreg, pentru că Rapid nu a putut înregistra la Ligă împrumuturile lor de la începutul acestui an.

Oficialii de la Sportul şi Rapid s-au înţeles la începutul lunii martie a acestui an pentru transferul sub formă de împrumut a celor doi mijlocaşi la Rapid III, echipa satelit a Rapidului, care evolua în Liga a IV-a.

Înţelegerea a fost făcută după încheierea perioadei de transferuri din Liga I cu gândul de a-i folosi la prima echipă a giuleştenilor. Astfel că primul şi singurul meci în care Varga şi Bălan au fost folosiţi la echipa de sub Grant a fost pierdut la „masa verde" cu 0-3, în faţa lui FC Timişoara.

După aceea, n-au mai putut juca nicio partidă în Liga I pentru Rapid. „Nu vreau să-mi mai amintesc de acea perioadă. A fost cea mai urâtă din cariera mea, o pată neagră în carieră. Acele luni au fost groaznice, dacă eram accidentaţi, cred că era mai bine. Ne împăcam cu gândul ăsta şi treceam mai bine peste acea perioadă. Important e că am trecut peste asta şi acum vreau să câştigăm în faţa Rapidului. Nu este o echipă de speriat, mai ales în deplasare, unde nu joacă spectaculos", a spus Varga.

Şi Tiberiu Bălan este de aceeaşi părere. „Cred că am plătit pentru asta. De la Rapid mai vorbesc doar cu Lazăr, căruia îi urez succes în campionat, dar după meciul cu Sportul".

Şumudică, nemulţumit de ora meciului

Marius Şumudică s-a plâns apropiaţilor că nu-i convine ora (15.00) la care Rapid va disputa, azi, partida din deplasare cu Sportul, o echipă care nu a câştigat niciun meci în Liga I de la venirea lui Viorel Moldovan. De asemenea, tehnicianul giuleştenilor este supărat că jucătorii şi cei din stafful tehnic nu şi-au primit salariile pe ultimele două luni.

Sport



Partenerii noștri

image
canal33.ro
Ultimele știri
Cele mai citite