Rapid i-a relansat cariera lui Săpunaru

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Împrumutul fundaşului dreapta în Giuleşti, în returul sezonului trecut a fost de bun augur pentru "Săpun". Dintr-un fotbalist implicat mai mult în scandaluri decât în joc acesta a redevenit un om de bază pentru naţională şi echipa sa de club

Cristi Săpunaru a fost suspendat drastic de Federaţia Portugheză în decembrie 2009, după ce se bătuse cu un steward la derby-ul Benfica-FC Porto. Fostul rapidist nu mai avea drept de joc în Campionatul Portugaliei, iar singura soluţie era să plece împrumut de la FC Porto. Deşi avea oferte de la multe cluburi din Grecia, Săpun a preferat să revină în Giuleşti, unde a făcut un retur fantastic sub comanda lui Nae Manea şi Ioan Andone.

image

În vară s-a reîntors la FC Porto, a prins postul de titular, atât la echipa de club, cât şi la naţională, iar acum, oficialii formaţiei de pe "Dragao" vor să-i prelungească angajamentul până în 2013.

Săpunaru a fost transferat la FC Porto în vara lui 2008 contra sumei de şase milioane de euro, plătibilă în trei tranşe. Giuleştenii au primit iniţial 2,5 milioane de euro, urmând ca în primăvară să mai primească un milion, iar în vara anului viitor restul.

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite