Rapid, echipă de-o repriză!

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Giuleştenii au ratat şansa de a câştiga la Târgu- Jiu, după ce Rusu a marcat un eurogol. Elevii lui Nae Manea s-au mulţumit cu puţin la Tg. Jiu. Au marcat rapid prin Ioniţă, dar nu au mai avut energie şi pentru cel de-al doilea mitan, trezindu-se egalaţi. 

Rapid, o echipă cu două feţe. Giuleştenii au condus lejer jocul în prima repriză cu gorjenii, când au şi reuşit să şi înscrie. După pauză, bucureştenii şi-au pierdut suflul, iar Pandurii au marcat prin Rusu golul egalării.

Rapid a trăit periculos la Târgu Jiu, unde nu a reuşit să câştige decât o sigură dată, în 2007. Giuleştenii au început tare meciul, dar l-au sfârşit palid. Ioniţă a deschis scorul, cu o super execuţie (min. 21). După ce l-a întors pe Stancu, tânărul atacant a şutat la colţul scurt, balonul lovind bara înainte de a intra în plasă.

Ce a urmat ? Giuleştenii s-au stins încet, odată cu ratările lui Ioniţă şi Spadacio din finalul primei reprize. Iar după pauză, Pandurii s-au dezlănţuit. Rusu a reuşit un eurogol, în urma unui şut-centrare de la 30 de metri, iar giuleştenii s-au pierdut cu firea. Doar intervenţiile lui Mircea Bornescu au scăpat Rapidul de un eşec, gazdele ratând victoria pefinal, în special la şutul lui Tilincă.

Iencsi: „Ce gol stupid!Un punct nu ne ajută"

Rezultatul i-a îndepărtat pe giuleşteni de locul unu, iar rapidiştii "dau vina" pe Rusu şi pe execuţia acestuia. "Am luat un gol stupid, chiar dacă a fost unul frumos. E un pas înapoi pentru noi acest egal! După jocul prestat aici nu ştiu dacă meritam să câştigăm", a spus afectat Adrian Iencsi.

Nici lui Nae Manea nu i-a căzut bine scorul: "Sunt supărat. Am păţit ca în meciul cu Dinamo, când am fost egalaţi pe final. Am greşit, ne-am retras prea mult, n-am mai făcut presing".

image
Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite