Rapid, deplasare low cost la Eindhoven! Vezi periplul giuleştenilor în Olanda!

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Rapid low cost Amsterdam - Eindhoven
Rapid low cost Amsterdam - Eindhoven

Rapidiştii au vrut ca ultima deplasare din Liga Europa să-i coste cât mai puţin şi au mers cu curse de linie, din mai multe bucăţi. George Copos a preferat îmbulzeala unei curse de linie, unde Răzvan Lucescu şi jucătorii au trebuit să-şi facă loc printre turişti şi să aştepte la coadă, aşa cum se vede şi în imagine.

Rapid joacă la Eindhoven ultimul meci dintr-un sezon de Liga Europa care a început bine, dar s-a terminat prost şi prematur. Pentru că meciul nu mai nicio importanţă pentru nimeni, conducerea giuleştenilor a decis să facă toate compromisurile posibile pentru ca această deplasare să fie cât mai ieftină posibilă. Astfel, Pancu şi compania au decolat ieri de dimineaţă, la ora 9:00, spre Olanda, cu o cursă de linie, nu cu un charter, aşa cum procedează echipele de fotbal care se respectă şi aşa cum a procedat, spre exemplu, Vasluiul lui Adrian Porumboiu. La check in, la îmbarcare şi chiar în avion, Răzvan Lucescu şi jucătorii săi au trebui să-şi facă loc printr-o mulţime pestriţă de turişti, oameni de afaceri şi suporteri, care mergeau şi ei la Amsterdam. Da, la Amsterdam, nu la Eindhoven, pentru că nu exista cursă de linie direct la Eindhoven. În acest caz, ajunşi în capitala Olandei în jurul prânzului, rapidiştii n-au terminat periplul. Pentru a parcurge cei 130 de kilometri dintre Amstedam şi Eindhoven, giuleştenii au închiriat două autocare în care au mai trebuit să stea înfipţi încă două ore.

Rapid a ajuns în sfârşit la destinaţie în jurul orei 14:00, după amiază. George Copos a considerat însă că merită ca lotul să întârzie pe drum, având în vedere că la acest meci termenii de prospeţime sau odihnă nu-şi au rostul, întrucât rezultatul nu contează. În trecut, pe Răzvan Lucescu l-au deranjat astfel de eforturi inutile, care măcinau echipa, şi nu este exclus ca şi acum să fie la fel. Până la ultimul meci oficial al anului, cel de la Vaslui, de marţi, este însă suficient timp de recuperare.

Echipa probabilă cu PSV:

Coman - Rui Duarte, Oros, M. Antonio, Ezequias - Apostol, Alexa, Grigorie - Surdu, Cassio, Sburlea

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite