Raphael Stănescu:" I-am scris lui Moş Crăciun, îmi doresc să fiu campion cu Dinamo"

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Raphael Stănescu
Raphael Stănescu

Mijlocaşul Raphael Stănescu a declarat, joi, că una dintre cele mai mari dorinţe ale sale este să devină campion cu Dinamo şi să joace cât mai multe partide la prima echipă a clubului din Şoseaua Ştefan cel Mare.

"I-am scris lui Moş Crăciun, cel mai mult îmi doresc să fiu fericit şi să ies campion cu Dinamo la vară. De vreme ce vom reuşi să câştigăm campionatul mi-aş dori să joc şi în Liga Campionilor. Au fost multe momente în care m-am simţit împlinit anul acesta. Îmi doresc ca în 2012 să am cât mai multe meciuri la echipa mare şi împreună să terminăm pe primul loc. Sper că voi primi mai multe şanse să joc şi dacă domnul Ciobotariu va considera că sunt apt de joc îmi va face plăcere", a declarat Stănescu.

Fotbalistul dinamovist nu consideră că Rapid este o candidată la titlul de campioană, deşi ocupă locul trei în clasamentul Ligii I: "Eu zic că avem un lot bun şi după pregătirea din iarnă vom reuşi să facem aceeaşi figură frumoasă şi în a doua parte a campionatului. Cred că Dinamo a jucat un fotbal bun în fiecare etapă şi cred că în acest moment suntem cea mai bună echipă din campionat. S-a văzut în fiecare etapă că omogenitatea grupului ne-a făcut puternici. După părerea mea, CFR Cluj, Vaslui şi Steaua sunt contracadidatele noastre la titlu".

Jucătorii dinamovişti Raphael Stănescu şi Marius Alexe, alături de acţionarul clubului Dragoş Săvulescu şi unul dintre sponsori, Ionuţ Negoiţă, au împărţit joi cadouri copiilor de la Centrul de zi "Eu şi prietenii mei"

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite