Răduţ, „blestemat“! E noul preferat al lui Gigi

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Gigi Becali n-a avut nevoie să vizioneze decât un meci de-al Stelei lui Piţurcă pentru a-şi găsi un nou fotbalist preferat. Latifundiarul din Pipera l-a ridicat în slăvi pe Mihai Răduţ, un debutant în tricoul roş-albaştrilor, pe care l-a comparat cu „extraterestrul" Xavi Hernández!

„Am jucat extraordinar, am pasat, nu ne-am retras în poartă, am avut posesie. Nu am avut nicio emoţie, nici măcar la 1-0 pentru «U» Cluj. Sunt foarte mulţumit de Răduţ. Este un jucător de mare valoare, va ajunge mult peste Xavi. Am avut nouă români titulari, aşa că sper eu ca în viitorul apropiat Răzvan Lucescu să ţină cont de asta şi să joace pe scheletul Stelei la naţională", a comentat latifundiarul din Pipera. „Răduţ are ceva din Kaka şi din Iniesta", a remarcat şi Ioan Becali. De-a lungul timpului, patronul Stelei n-a avut însă mână bună în momentul în care şi-a desemnat favoriţii la echipă.

Au rămas cu laudele

Începând cu Andrei Cristea, care nu s-a mai remarcat în mod deosebit după acel meci cu Valencia, şi terminând cu Toja şi Dayro Moreno, fotbaliştii care s-au bucurat de simpatia patronului n-au prea demonstrat mare lucru pe teren.

Alţi preferaţi de-ai lui Becali

- Dayro Moreno - S-a remarcat mai mult prin „fiţele" sale şi a fost vândut la Once Caldas cu 500.000 de euro, după ce fusese adus în Ghencea pentru o sumă-record: două milioane de dolari.
- Ovidiu Petre - „Ceasul" a fost mai mult accidentat în Ghencea şi a plecat la Al-Nassr Riad pentru numai 1,5 milioane de euro.
- Cristi Tănase - A ieşit în evidenţă mai mult prin prisma relaţiei cu „bomba sexy" Iulia Tăbăcaru.
- Juan Toja - Fără realizări pe teren, s-a remarcat mai mult ca şi „clubber", fiind vândut la Aris Salonic cu 500.000 de euro.
- Vlad Rusu - A jucat doar două meciuri la Steaua, după care s-a întors la „satelit".
- Mihai Onicaş - A bifat doar opt meciuri la Steaua, după care a fost împrumutat la Poli Iaşi şi FCM Târgu Mureş.
- Andrei Ionescu - Nu şi-a depăşit condiţia de eternă rezervă în Ghencea.

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite