Răducan: "Putem avea surpriza ca CFR să fie mai puternică după demiterea lui Cârţu"

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Directorul sportiv al echipei Steaua, Narcis Răducan, a declarat, joi, într-o conferinţă de presă, că formaţia pe care gruparea "roş-albastră" o va întâlni în etapa a XVII-a a Ligii I, CFR Cluj, poate fi un adversar mai puternic după demiterea antrenorului Sorin Cârţu.

"Sunt convins că şi dânsul (n.r - Sorin Cârţu) regretă acel gest. CFR rămâne o echipă importantă şi va veni cu un om care stă de mult timp pe lângă echipă, Alin Minteuan. Nu cred că se vor schimba multe lucruri. În astfel de cazuri, echipele pot avea reacţii diferite. Sunt cazuri când echipa cade din punct de vedere mental, dar şi situaţii când se adună mai bine şi ai surpriza să întâlneşti un adversar mai puternic. Trebuie să fim foarte bine pregătiţi la ora jocului", a spus Răducan.

Narcis Răducan a precizat că are informaţii conform cărora suporterii stelişti vor veni în număr mare la partida cu CFR Cluj. "Avem o şansă mare cu CFR. Sper ca împreună cu suporterii să reuşim să aducem victoria şi să continuăm cursa de urmărire a plutonului fruntaş. Avem semnale că vor veni suporterii stelişti la meci. M-aş bucura foarte mult, mai ales că avem şi noi probleme de efectiv. Am speranţa că Marius Lăcătuş va alinia un 11 competitiv care să ne ţină în lupta pentru primele locuri", a mai spus el.

Oficialul stelist crede că suporterii ar fi venit la partida cu CFR chiar dacă la Steaua n-ar fi fost numit noul manager general, Mihai Stoica. "Sunt convins că suporterii ar fi venit în număr mare şi dacă nu ajungea acum Mihai Stoica la Steaua. Este un meci important, echipa vine şi după victoria de la Târgu Mureş. Şi Mihai Stoica, la prima conferinţă, a făcut un apel către suporteri, să vină cât mai mulţi", a precizat el.

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite