Răducan: "Levy e mulţumit de primul cantonament, singurul regret e accidentarea lui Geraldo!"

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Directorul sportiv al Stelei, Narcis Răducan, a vorbit despre problemele grupării din Ghencea, într-o intervenţie la Radio GSP.

Iată ce a declarat oficialul roş-albaştrilor:

...despre cantonamentul din Austria:
"În prima fază a pregătirii am îndeplinit obiectivele, acela de a atinge din punct de vedere fizic toţi parametrii. Au fost 2 meciuri amicale destul de bune, pe care nu le-am pierdut, e important pentru blazonul Stelei acest lucru. Ronny mi-a zis că este mulţumit de volumul de muncă din Austria".

...despre accidentarea lui Geraldo:
"Singurul regret este că l-am pierdut pe Geraldo pentru o perioadă importantă de timp. Are probleme musculare şi se anticipează o perioadă de repaus între 40 şi 60 de zile, dar s-ar putea să fie un pic mai mică. O lună va sta sigur!"

...despre modul în care antrenează Levy:
"Îl cunosc bine pe Ronny şi ştiu că pune accent pe posesie rapidă, pe agresivitate în terenul advers, pe spiritul de învingător. Toate astea se potrivesc la ce ne dorim noi de la Steaua. Se simţea nevoia de mai multă calitate în atac faţă de sezonul trecut".

...despre mutarea pe Naţional Arena:
"Nu cred că lotul va fi afectat de mutarea din Ghencea. Poate doar în prima fază, pentru că există spiritul Stelei şi toţi avem în minte imagini cu meciurile în care fanii duceau echipa spre victorie pe un stadion plin. Pe noul stadion avem multe avantaje. O mare categorie de oameni veneau cu frică la stadion, fără familie, fără copii. La vizitarea stadionului au fost vreo 20.000 de suporteri care au făcut turul, iar asta înseamnă că lumea este curioasă să vadă şi alte condiţii, comparativ cu ce mai există în ţară".

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite