VIDEO EXCLUSIV Rădoi şi Olăroiu au câştigat derby-ul steliştilor din Emirate, contra lui Zenga

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Al Ain, echipă care a cheltuit aproape 15 milioane de euro pe transferuri în această vară, a bătut-o pe Al Nasr cu 2-0, în prima etapă din noul campionat. Mirel Rădoi a fost omul serii. A contribuit la ambele goluri ale gazdelor, conform celor de la „Euro World Sports Agency".

Mai întâi, a bătut perfect un corner, iar Ismaeel Ahmed a deschis scorul (14). Walter Zenga a făcut scandal mare. Le-a reproşat arbitrilor că reuşita celor de la Al Ain a fost precedată de un fault în atac. Rădoi şi-a continuat show-ul. Fostul căpitan al Stelei a prins un şut fantastic de la 35 de metri, mingea a fost respinsă în faţă de portarul lui Al Nasr, iar Al Qahtani a făcut 2-0. Cu şase minute înainte de pauză, Rădoi a încercat golul carierei, însă mingea trimisă de el de la 60 de metri a ratat de puţin ţinta.
Bătut de Rădoi şi de Olăroiu, Zenga a mai avut un motiv de supărare. A pierdut pentru următoarea partidă cel mai bun atacant al său. Ismael Bangoura, fost coleg cu Ghioane şi Cernat la Dinamo Kiev, a luat roşu in minutul 77.

Ion Marin, învins

Dacă în Cupa „Etisalat" a reuşit un rezultat excelent, Dubai Club învingând echipa lui Maradona, Al-Wasl, scor 5-0, Ion Marin n-a avut, totuşi, parte de un debut fericit şi în campionat. Formaţia pregătită de „Săpăligă" a fost învinsă cu 2-1, în deplasare, de Emirates.

VEZI CELE DOUĂ PASE DE GOL ALE LUI RĂDOI

Sport



Partenerii noștri

image
canal33.ro
Ultimele știri
Cele mai citite