Rădoi, primit de familia regală în Arabia Saudită

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Rădoi (dreapta) şi-a condus echipa spre câştigarea trofeului
Rădoi (dreapta) şi-a condus echipa spre câştigarea trofeului

Câştigarea titlului cu numărul 12 din istoria celor de la Al-Hilal a fost urmată de o serie de ceremonii şi întâlniri la nivel înalt.

După ce au celebrat performanţa obţinută cu trei etape înainte de finalul sezonului în meciul cu Al-Ettifaq, cu peste 50.000 de oameni în tribune, Rădoi şi colegii săi au fost primiţi de mai mulţi prinţi, suporteri înfocaţi ai formaţiei din Riad.

Cel mai important eveniment de acest gen a avut loc la începutul săptămânii, atunci când întreg lotul pregătit de Eric Gerets s-a prezentat în faţa prinţului Salman Bin Abdulaziz. Acesta este un membru marcant al familiei regale din Arabia Saudită şi guvernatorul oraşului Riad.

Mirel Rădoi 2

Având în vedere că este unul dintre cei mai influenţi susţinători ai celor de la Al-Hilal, prinţul nu putea rata ocazia de a-şi felicita personal favoriţii. El a stat de vorbă cu Rădoi şi cu colegii săi, s-a fotografiat cu lotul alb-albaştrilor şi a admirat trofeul cucerit de formaţia sa preferată.

"Vă felicit pentru această performanţă şi sper ca ea să fie urmată şi de alte realizări pe plan internaţional, care să aducă glorie pentru Arabia Saudită. Vă urez succes mai ales în Liga Campionilor Asiei, care va începe în curând", le-a transmis Salman Bin Abdulaziz jucătorilor. Competiţia la care a făcut referire prinţul începe în această lună.

Echipa lui Rădoi se află în grupa D, alături de formaţia pregătită de Cosmin Olăroiu, Al-Sadd Doha (Qatar), Al-Ahli Dubai (Emirate) şi Mes Kerman (Iran). Prima partidă va fi chiar un duel al românilor, Al-Sadd primind pe teren propriu vizita celor de la Al-Hilal la data de 24 februarie.

Mirel Rădoi
image
image
Sport



Partenerii noștri

image
canal33.ro
Ultimele știri
Cele mai citite