Răchită: „Ne-au lăsat singuri în noapte“

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Valeriu Răchită, antrenorul Petrolului
Valeriu Răchită, antrenorul Petrolului

Antrenorul formaţiei Petrolul Ploieşti, Valeriu Răchită, a acuzat modul în care clubul a fost tratat la Comisia de Recurs a LPF, în cazul apelului depus după incidentele de la meciul cu Steaua.

"Cred că sancţiunea de şase etape cu care am fost penalizaţi nu este statutară, că noi suntem arătaţi cu degetul acum şi daţi drept exemplu negativ. La recurs am ajuns în faţa comisiei, am fost ascultaţi cam o jumătate de oră, ni s-a dat dreptate, după care am fost poftiţi într-o cameră alăturată până când vor delibera cauza. După vrea 50 de minute a venit cineva şi ne-a anunţat că recursul a fost respins, fără să ne ofere vreo justificare. Între timp toată lumea părăsise clădirea, parcarea era goală, practic, am fost lăsaţi noaptea în Bucureşti ai nimănui. Dacă trebuie să facem show să fim băgaţi seamă, vom face", a declarat Răchită.

Răchită a mai declarat că victoria cu Partizan Belgrad este una de moral pentru echipa sa care etapa viitoare va juca ,"un meci de 6 puncte cu FCM Târgu Mureş". "Sunt trist pentru că vom juca fără suporteri în tribune, însă sper ca la Comitetul Executiv al FRF să se voteze dreptul ca măcar accesul copiilor şi femeilor în tribune să fie permis la aceste jocuri", a spus Răchită.

Petrolul Ploieşti a învins, sâmbătă, cu scorul de 1-0 (1-0), campioana Serbiei, Partizan Belgrad, într-un meci amical disputat la Ploieşti. Unicul gol al partidei a fost înscris de Opriţa, în minutul 41.

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite