Răchită: "Îmi doresc un lot de 24-25 jucători pentru retur"

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Antrenorul formaţiei Petrolul Ploieşti, Valeriu Răchită, a avut la dispoziţie 19 jucători la reunirea lotului, care a avut loc luni în cantonamentul de la Crângul lui Bot.

Lotul formaţiei Petrolul Ploieşti este următorul: Vlad, Râmniceanu, Păun, Cârja, Plecanciuc, P. Stoica, M. Tudor, Cr. Vlad, Benga, Fl. Dumitru, Stănescu, Opriţa, C. Stoica, Moroşan, L. Mihai, Cuciula, Buhuşi, Cataramă şi Preniuc.

Antrenorul Valeriu Răchită a spus că îşi doreşte completarea lotului cu 5-6 jucători: "Îmi doresc un lot de 24-25 jucători pentru retur. Nu vreau cantitate, ci calitate. Până la plecarea în cantonamentul montan vreau ca efectivul să fie conturat în mare parte. Suntem în discuţii cu mai mulţi jucători, un portar, un fundaş central, doi mijlocaşi, un vârf de atac, însă acum situaţia este alta. Voi asambla 3-4 piese la un angrenaj care nu mai are probleme de omogenitate".

Tehnicianul a declarat că în plan organizatoric ţintele clubului sunt rezolvarea situaţiei juridice şi cooptarea unui nou sponsor. "Am ajuns la un acord cu acţionarii actuali privind achitarea datoriei la ANAF. În momentul în care aceasta va fi comunicată exact, o vor achita şi automat se vor declanşa clauzele protocolului de preluare totală a echipei de către autorităţile locale. Din câte ştiu, este vorba de o sumă de aproximativ 200.000 de euro", a spus Răchită.

Antrenorul ploieştean nu regretă despărţirea de golgheterul Budescu, transferat la Astra Ploieşti: "Nu cred că plecarea lui va fi un handicap pentru echipă. Îl cunosc de la 16 ani, când l-am adus la Petrolul şi nu-i vreau răul. I-am urat succes la noua lui echipă, dar nu am vrut să-i influenţez decizia. Un lucru este cert: cât voi fi eu la Petrolul, el nu se va mai întoarce aici! Şi Opriţa are două oferte, dar nu pleacă. Transferul lui Cataramă nu a depins de plecarea lui Budescu. Dacă îmi doresc un jucător de la Astra, acesta ar fi Mihalache! Nu ne vom grăbi cu achiziţiile, vom cântări mult pe cine aducem".

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite