Răchită: "Ne cerem scuze că am dezamăgit copiii şi femeile veniţi la stadion"

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Valeriu Răchită, antrenorul Petrolului
Valeriu Răchită, antrenorul Petrolului

Antrenorul Petrolului, Valeriu Răchită, a anunţat că va lua măsuri după ce echipa sa a piedut în faţa celor de la FCM Târgu Mureş, într-un meci în care publicul a fost format din femei şi copii.

"Inaugurarea am aşteptat-o cu înfrigurare, însă în acest meci, premieră în România am dezamăgit şi copiii şi femeile şi va trebuie să ne cerem scuze. Se va trage linie să vedem ce s-a întâmplat în acest tur. Se vor lua unele decizii, peste o lună de zile se va trage cortina peste acest tur şi sperăm ca după aceea să facem mai mult decât până acum.

Nu am reuşit să găsesc perechea de fundaşi centrali potrivită. Am încercat cuplul Sipovici-Melinte, dar nu am reuşit. îmi asum această greşeală. Cartonaşele au fost luate pe greşelile lor. O să analizez la rece să văd exact ce s-a întâmplat, de ce s-a jucat aşa slab. Trebuie să ne gândim că mai avem de jucat patru meciuri, plus meciul de cupă, în decurs de o luna", a declarat Valeriu Răchita pentru Sport Total FM.

"Am avut o discuţie, am înţeles că au fost sunaţi de cei de la AFAN, însă noi trebuie să ne vedem de meci în teren, pentru că jucatorii noştri nu au probleme, au salariile la zi"

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite