REVENIRE-ŞOC ÎN LIGA I: Dorinel Munteanu e din nou aproape de FC Vaslui

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Dorinel Munteanu
Dorinel Munteanu

Tehnicianul echipei Oţelul Galaţi, Dorinel Munteanu, a declarat după înfrângerea, cu scorul de 1-2, din meciul cu CFR Cluj, că se simte umilit. El s-ar putea întoarce la echipa FC Vaslui, unde a activat ca antrenor-jucător în sezonul 2007-2008.

"Mă simt umilit. Am pierdut um meci pe care nu aveam voie să îl pierdem. În această noapte cred că mă voi gândi la toate lucrurile pozitive şi negative care mi s-au întâlmplat de când sunt la Galaţi. Vreau să plec", a spus Munteanu.

"Dorinel Munteanu cred că este aproape de o plecare la FC Vaslui. Mă gândesc că aşteaptă un răspuns de acolo. Am auzit zvonuri că este dorit de mai multe echipe. Eu nu sunt plătit de două luni, dar am înţeles situaţia. El e de trei ani aici, deci o înţelege şi mai bine. Nu putem ajuta dacă doar ne plângem la televizor. El este ofertat şi e normal, pentru că este un antrenor foarte bun, dar acum cred că încearcă să distragă atenţia de la faptul că negociază cu alte echipe. Noi ne dorim să rămână încă un an, atât cât mai are contract", a spus Narcis Răducan.

CITEŞTE ŞI:

Porumboiu şi Penescu au pierdut procesul cu fostul mare internaţional Dorinel Munteanu

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite