Niculescu: “Putem lua Cupa”

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Niculescu crede că Dinamo poate lua Cupa României
Niculescu crede că Dinamo poate lua Cupa României

Claudiu Niculescu a declarat că obiectivul cel mai accesibil pentru Dinamo este câştigarea Cupei României, pentru titlu de campioană aflându-se în competiţie mai multe echipe.

"Anul trecut, a fost cel mai rău din cariera mea. E greu să uiţi ce s-a întâmplat anul trecut, eu nici acum nu pot să cred că am ratat titlul. Începem un nou an, cu speranţa că va fi mai bun decât cel ce a trecut. Cel mai realizabil obiectiv a rămas Cupa României, dar nici la campionat nu ne-am spus ultimul cuvânt. Nu cele 7 puncte sunt problema, ci faptul că avem de urmărit mai multe echipe. O să fie greu cantonamentul, nu am mai făcut unul la munte de 7 ani. Intrăm în focuri acum, urmează o perioadă mai grea pentru noi", a declarat Niculescu.
Jucătorul dinamovist nu a dorit să cometeze informaţiile conform cărora Ioan Andone ar urma să preia conducerea tehnică a echipei de la începutul acestui retur: "Din ce ştiu eu, Cornel Ţălnar e antrenorul nostru, cu el vom începe pregătirile. De Ioan Andone se vorbeşte de astă vară”.

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite