Pustai: "Sunt un om ambiţios, dar nu am visat că vom ajunge până aici"

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Antrenorul echipei Gaz Metan Mediaş, Cristi Putai, s-a declarat foarte fericit după calificarea în turul trei preliminar al Ligii Europa, o performanţă istorică pentru gruparea ardeleană.

"Sunt fericit, dar trebuie să ne păstrăm acelaşi echilibru. E frumos, în oras e sărbătoare, dar trebuie să ne gândim că luni avem meci în campionat. Şi la Kuopio am avut multe ocazii de gol, mă bucur că reuşim să ne creem ocazii de a înscrie. Sunt bucuros că am reuşit ca pe stadionul din Mediaş să aducem atâţia spectatori.

Îmi pare bine că vom juca împotriva unei echipe din Bundesliga, nu ne speriem, dar e bine să nu ne urcăm în nori. De-asta sunt destul de ponderat, pentru că după bucurie va veni şi necazul şi trebuie să fim echilibraţi. Suntem pregătiţi să jucam din 3 în 3 zile. Sunt un om ambiţios de felul meu, dar n-am visat că vom ajunge aici. Voi lăsa jucătorii liberi o zi, să apuce să se bucure de acest succes", a spus Cristi Pustai la DigiSport.

Gaz Metan a învins joi, pe teren propriu cu 2-0 formaţia finlandeză Kups Kuopio (0-1 în tur) şi s-a calificat în turul III preliminar al Europa League.

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite