Pustai: "Pleșca merită să fie portarul echipei naționale"

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Antrenorul lui Gaz Metan Mediaș, care a câștigat cu 2-0 în Gruia, spune că Răzvan Pleșca, portarul echipei sale, ar merita să apere poarta echipei naționale.

"Știam că ne așteaptă un meci foarte greu,întâlneam o echipă care a cîștigat primele două meciuri, am încercat să blocăm mijlocul terenului, am răspuns și noi cu aceeași monedă. Este o echipă care în acest an se va bate pentru câștigarea campionatului, poate este un accident, în primul meci și noi am pierdut fără drept de apel cu Dinamo. Ne-am confruntat cu mari probleme de lot. Îl avem pe Eric dispărut, Pârvulescu accidentat și așa mai departe.

Pleșca merită să fie portarul echipei naționale, Hoban a jucat perfect. Această victorie contează în perspectiva campionatului, am demonstrat și cu Mainz că se poate și în zece oameni. Oricum suntem motivați pentru Europa League, pentru că ne-am autodepășit, încercăm să facem față pe două fronturi. După patru arbitraje internaționale când nici nu știam cum îi cheamă pe acei arbitri, nu vreau să vorbesc deloc de acest lucru acum. Eric este un jucător care ne lipsește, dar nicio echipă nu stă într-un singur jucător. Îl așteptăm, este binevenit, e trecut și pe lista UEFA, l-aș urechea și l-aș lua", a declarat Cristian Pustai.

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite